Ha elsötétül a mobil képernyője akkor miért megy el a kép a tv-n is miközbe átköldöm a mobil képernyőt a Chromrcast 4 el a tv re?
Nekem az törtenik amit irtam.
Hangyajáték? Hogy érted? Az mi? Terrentre nincs időm, a neten sok film van fenn.
#6 Hangyajáték: köszi.
A torrentet sosem használtam (adsz valami infot erről?) a videán videót nézni az is streamelés, nem? Visszatérve, sajnos a Chromecast semmiféle beállítási útmutatót nem tartalmazott. Van egy-két videó a youtubon de az is csak alap. Hiába szinkronizáltam össze a tv-vel a Chromecast-ot, (az megvolt) a videó átküldése nem megy, mert csak a tükrözést ajánlja fel. Az meg nem jó mert ha a mobil elsötétedik akkor a Tv is elsötétedik. Valamit rosszul állítottam be vagy rosszul csinálok.
Közben rájöttem a felére: a mobilról akkor lehet átküldeni a mobilon megjelenő videót a tv re a chromecast segitségével,(ha össze van szinkrinizalva előzőleg a tv és a Chromecast) ha a mobil asztali üzemmódra van kapcsolva. Az átküldés után már nincs szügség a mobilra és a mobilon a wifire sem. A video automatikusan jatszodik le a tv-n.
A videat nem tudom még mindig használni taviranyitóval google keresőn kereshtül, csak mobilról átküldve..
#7 Nem tudom milyen infót kéne adnom a torrentről. Van egy pár ismert magyar oldal is, ahova lehet ingyen regisztrálni és elég sok tartalom fent van. A Videa nem streamelés.
Régen küldtem ki TV-re Videáról videót, (mert azóta inkább letöltöm vagy előfizetek) de utoljára úgy volt, hogy elindítottam a videót, esetleg kinagyítottam és ott volt a cast ikon. Utána meg csak rá kattintottam és ott volt az eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!