Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 130 ezer alatt milyen telefono...

130 ezer alatt milyen telefonok vannak ami 6.3 nál nem nagyobb méretű? És 2022 tól megjelent

Figyelt kérdés
Sajnos olcsóbb telefonok között nagyon kevés az olyan ami kézbe illő és kényelmes.
2023. dec. 21. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én azért vålasztotam motorola g84 mert 12gb ram 256gb hátėrtára van 33w gyorstöltés, 5000mAh akkuja van. ujabb modell,én nem játszok rajta ,inkåbb rengeteg foto néha video és számomra fontos alkalmazások esetleg nyelvtanulo applikácio lesz rajta .
2023. dec. 22. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne is hasonlítsuk össze a Motorola Edge 30 Neo-t egy Pixel 6a-val. A Pixel 6a messze jobb telefon minden szempontból.
2023. dec. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!