Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb mobiltelefono...

Melyik a legjobb mobiltelefonos márka?

Figyelt kérdés

2023. dec. 21. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem is szubjektív, de nálam telefonból ha nem android, akkor nyilván az iPhone, mivel más mobilos elterjedt op rendszer nincs csak iOS és android.

Ha android, akkor meg Samsung. Tech2 Laci is mondta anno, hogy az alapértelmezett android a Samsung. Ezzel én is egyetértek. Ugyan a Pixel a hivatalos android, mivel a Google rendszere, de a Pixel annyira nincs elterjedve, és hardveresen a Samsungok összeszedettebbek. Még az Exynos Procis Samsungok is elfogadhatóak, a Snapdragonos viszont még jobb és megvan a 4-5 éves szoftveres támogatás is, valamint a One UI könnyen kezelhető. Plusz itthon hivatalosan nincs is Pixel, vagyis a gariztatás problémás ha később van valami.

2023. dec. 21. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Ár/érték arányban: Samsung!

Az ájfon túl van hájpolva...

2023. dec. 21. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:
7%
Nokia
2023. dec. 21. 21:49
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

“rengeteg más márkájú prémium telefonban Sony kamera van.”

Tudom, például a Galaxy A52s-ben is, és az mennyire jó képeket lő! Nyilván nem magára az objektívre értettem, hanem a képminőségre, amihez az algoritmust a szoftver kezeli, ebben pedig a Sony nem igazán remekelt, talán anno az Xperia M5, meg most pár modell, de amúgy...

“Samsung Exynos processzorok módosított változatai”

Na, akkor inkább főleg hagyjuk! Például az Exynos 2200 csúnyán megbukott, de már pár éve is rosszabbul teljesített (legalábbis hosszútávon) egy csúcskategóriás Exynos, mint egy középkategóriás Snapdragon!

2023. dec. 21. 22:58
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk ahhoz képest, h fikázzák az Exynos 2200-aty a Samsung gond nélkül beletette az S23 FE-be is. És tech videósok mára már nem is említik, hogy sz.r volna, mindenki csak dícséri, hogy milyen gyors, nem akad nem laggol stb.
2023. dec. 22. 07:46
 16/22 anonim ***** válasza:

"yilván nem magára az objektívre értettem, hanem a képminőségre, amihez az algoritmust a szoftver kezeli, ebben pedig a Sony nem igazán remekelt"

A Sony kamera appjában nagyon sok egyéni beállítási lehetőség volt/van. Szerintem tudatos döntés volt az, hogy ők szoftveresen nem igazán masszírozzák a képeket, de elvileg most ez is változott, bár ebben nem vagyok most 100%-ig képben.

"de már pár éve is rosszabbul teljesített (legalábbis hosszútávon) egy csúcskategóriás Exynos, mint egy középkategóriás Snapdragon!"

Ez azért szimplán nem igaz. Sok a rosszul sikerült Exynos, de azért a csúcs processzoraik, ha nem is érik el egy csúcs Snapdragon szintjét, de a középkategóriát kérdés nélkül agyonverik minden téren.

(Meg még annyit így zárójelben, hogy valóban nem kell Exynos rajongónak lenni, mert nincs rá ok, de a negatív dolgok is elképesztően túl vannak gondolva velük kapcsolatban.)

2023. dec. 22. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Hááát... olvastam már itt fórumon olyat, hogy 2 év után egy Galaxy S20 megdöccent, míg saját tapasztalatomból az A70 még akkor is stabilan futott!
2023. dec. 22. 12:45
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Megdöccent? Azért ez minden telefonnal előfordul, én még nem láttam semmilyen telefont, ami sose döccent meg, pedig Apple telefonom van jelenleg, előtte meg volt csúcs Samsung meg Xiaomi is.
2023. dec. 22. 14:11
 19/22 anonim ***** válasza:

"olvastam már itt fórumon olyat, hogy 2 év után egy Galaxy S20 megdöccent,"

Ez aztán nagyon hiteles, hogy egy fogyatékos gyk-s mit hazudozott. Nekem meg 3,5 év használattal sem döccent meg.

Valaki írt már olyat is, hogy hackerek vírust telepítettek távolról az iPhone-jára stb. Ennyire kell komolyan venni az ittenieket.

2023. dec. 23. 07:17
 20/22 A kérdező kommentje:

19-es!

Akkor téged sem kell komolyan venni?

A fogyatékos jelzőt pedig használd arra, amire kitalálták.

2023. dec. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!