Mit vegyek, LG PoP, Samsung S5230?
Figyelt kérdés
Légyszíves mondjatok tulajdonságokat is róluk, főleg az LG-ről!2010. okt. 21. 19:00
1/5 anonim válasza:
Nagyon ajánlom neked az lg-t mert napelemez töltő és a menü elfordul ugynevezett giroszkópos és alapbol gyorsabb meg jobb a telefon szerintem.
2/5 bp1985 válasza:
Valami értelmes telefont. Bármit, csak ne ezt a két alsó kategóriás sz@rt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első tanácsadónak, hogy ennyire ajánlja az LG-t. Én is afelé hajlok a samsung robosztus féltéglasága miatt. A másodiknak pedig annyit, hogy tudom hogy ezek alsókategóriásak, de azért egy 30-ast ezekért is elkérnek, én pedig perpill nem rendelkezem 130000 Ft zsebpénzzel egy samsung galaxy s-re. Köszönöm a válaszokat jöhet, még, sőt jöjjön!
2010. okt. 22. 07:00
4/5 bp1985 válasza:
Persze, de pl s5230 napi szinten van szervizelés alatt. Azaz h forgalomba lévő telefonokból naponta nem 1 db megy vissza, hanem jóval több. Nem jók az alsó kategóriás érintős telefonok. Az a baj, h ismerem az s5230 gyártásának a mivoltját, és így tudom, hogy milyen "megbízható".
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már én sem hiszek az s5230-ban, de az LG Pop még mindig tetszik.
2010. okt. 23. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!