Vettem új telefont pár hete, tökre örültem hogy létezik ilyen turbo töltő, de most hirtelen tönkrement a töltő. Rádugom telefont és pár másodpercig tölt és ennyi, mi lett a baja vajon? vagy mitől lehet? normális hogy így elromlik spontán?
próbáltam egy másik vezetéket beletenni, de az meg nem turbo töltő és azzal se megy. lehet az adapter tönkrement?
mit ne kövessek el ha újat veszek? zsebemben volt amúgy kabátban és járkáltam este a hidegben de nem tudom amiatt lehet e. Most miben tároljam?
Szervizbe? Minek? Annyiert nezik meg amenyiert vesz egy uj toltot.
Nekem is tonkrement a gyari samsung tolto. Telekomos garancia alatt. Azt mondtak a telefonnal egyutt kuldhetem csak vissza.
Vettem 2 darab gyari ujat ebayrol. Kb 2-3 eve okes.
fura nekem nem menet tönkre pár hėt alatt a turbotöltök egyik sem olyan volt hogy kábel hosszu idő után tönkre ment .
igaz én a töltöket itthon használom nincs a zsebembe soha .
Nem ment tele szöszmösszel a csatlakozó?
Akkor lehet ilyen, ha nagy az átmenő ellenállás. Kezdetben a feszültség megvan, tehát egy pillanatra elindul a töltés, de ahogy nő az áram, túl nagy lesz a feszültségesés és emiatt leáll a töltés.
Próbáld ki másik telefonnal/kábellel/töltőfejjel, így kizárható, hogy mivel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!