Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt olyan mobiltelefonotok,...

Volt olyan mobiltelefonotok, amely nem Androidos és nem iOS rendszerű volt?

Figyelt kérdés
Milyen típusú telefon volt?

2023. dec. 15. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Rengetegféle oprendszer volt, próbálkoztak a gyártók mindenfélétel.

Mai ésszel felfoghatatlan hogy hogyan gerjedhettünk akkoriban olyan telefonokra amiken öklömnyi pixelekből álltak a betűk a kijelzőkön. :D

Az android is a symbianhoz hasonló menüs, nyomógombokkal iránítható oprendszernek indult. Aztán - tetszik, nem tetszik - jött az iPhone és rájöttek hogy van más irány ami szebb, jobb, stb.

2023. dec. 16. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem úgy volt, hogy Motorola P7389 Timeport->Panasonic GD30->Samsung R210->Sony J6->Sony J70->Motorola MPx200->SonyEricsson T610->Nokia 5700->LG GT540->Orange San Francisco (ZTE Blade)->Lenovo Vibe Z2 Pro->iPhone 6S->iPhone 7->iPhone X->Huawei Mate 20 Pro ->Samsung Galaxy S22->iPhone 14 Pro.

Szóval, volt feature Phone és Windows Mobile rendszerű eszközöm is.

2023. dec. 16. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó darabig nyúztam egy ilyet:

[link]

Windows Mobile eszköz. Szomorú, hogy ugyan minden kommunikációs képességével a földbe döngölte az akkortájt megjelenő első ájfónt, de a Microsoft ült a babérjain és nem alkotott kapacitív képernyővel, ujjal kezelhető felületet.

2023. dec. 16. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nokia 6600 Symbian 7-el
2023. dec. 17. 06:15
 15/16 anonim ***** válasza:

#8 vagyok. Félreolvastam a kérdést!

Azt hittem azt kérdezed voltak-e olyan telefonok amik nem android vagy ios rendszerűek voltak. Ezért soroltam fel egy csomót a 8-as kommentbe.

De nekem személy szerint BlackBerry OS volt és a sony ericcsonnak a rendszere.

2023. dec. 17. 10:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, jelen időben kérdeztem, de semmi baj, mindenkit felpontoztam. :)
2023. dec. 17. 11:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!