Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6s-ről i8ra váltás...

IPhone 6s-ről i8ra váltás megéri? Többi lent...

Figyelt kérdés

iPhone 8 jöhet csak szóba, tudom van jobb és létezik android de van egy 8as ezért fix a kérdés arra. Ha nem éri meg akkor eladom és ennyi.

S a nem való telefon gyereknek válaszokat is kerüljük köszi.

Tehát Lányomnak lenne aki 7 éves van neki egy i6s pár órát bír YouTube pár egyszerű játék pedig új aksi van benne.

De közbe néztem mivel régi kiadás már kicsi az aksi teljesítménye kb ez várható tőle tudom.

Végülis ennyi a váltás oka, hogy a 8ba nagyobb aksi van valamivel meg lehet más a fogyasztás mert más proci van benne, mert a kamera ugyan az kb meg annyi, hogy nagyobb az alap tarhely.

32 vs 64

Vélemény?

Megéri az aksi miatt? Vagy kb ugyan az lesz?

2023. dec. 15. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Már a 8-as is olyan régi, hogy nem tapasztalnál változást az akksi tekintetében, szerintem semmi értelme. Jobban járnál, ha eladnád, és az árat esetleg kipótolva vennél egy belépőszintű androidos telefont neki, az kibírna 2-3 évet sokkal jobb üzemidővel, és nem sokkal lenne drágább. Egy gyereknek pedig tökmindegy, hogy milyen oprendszer fut rajta. Nem értem, hogy miért ragaszkodsz egy 6 éve megjelent iphone gondolatához.
2023. dec. 15. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem lesz számottevően jobb. GYakorlatilag ugyanaz az méretű akkumulátor van benne.
2023. dec. 15. 22:11
 3/14 A kérdező kommentje:

1

Irtam az android téma nem érdekel.

Tisztába vagyok vele, hogy van android telefon de a rendszerrel is, és nem mennék bele nagyon inkább.

Másik nekem is iPhone van és így tudom épp hol van ha esetleg kéne plusz más előnyök miatt. Nem szeretném indokolni írtam is.

De igen közbe én is néztem teszteket, hogy aksi időbe kb ugyan az mind a kettő plusz kamera téren van kis változás ami neki nem annyira fontos még.

2023. dec. 16. 07:00
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Akkor vedd meg azt, viszont ha ennyire konkrét elképelésed van, akkor felesleges kérdést feltenned erről. Megéri? Nem, nem éri meg, mert mindkettő egy régi szar, vegyél normálisat. Ja, hogy újabbra nincs pénzed? Tudod, valamit valamiért.
2023. dec. 16. 07:08
 5/14 A kérdező kommentje:

4

Hihetetlen itt mennyi okoskodo ember van és hiába írom a kérdésbe hogy nem érdekel az android akkor is...

Ha értelmezted is volna a kérdést akkor nem írnád újra a hülyeséget! Okoska.

De össze foglalom csak neked hátha értelmezed így jobban.

Ujabbra is lenne pénz de egy 7eves gyereknek aki kb tanulja a betűket az iskolába nem hiszem kell jobb telefon

Az meg hogy kell vagy nem az szülő döntse el. Mint azt is h android vagy iOS

Azon kívül mivel nem közösen neveljük a gyereket igy szeretném ha én vagy ő engem bármikor eltud érni erre is kell a telefon.

Az anyagi részébe meg nem megyek annyira bele és lehet nem is hiszed el vagy nem is kéne magyarázkodnom neked de most is i15 pro max írok neked és nem előfizetesses tehát szerintem azt, hogy mire van mire nem az nem hiszem ide tartozik.

De valószínűleg vehetnék nagyobb kijelző is ami lehet kiesik a kezéből még.

Játékra és YouTube és messengerre tökéletes és persze mint írtam telefon FaceTime... és már tanul írni így ezzel is gyakorolja.

Az hogy android vagy iOS azt meg nem szeretném indokolni rengeteg vita van mas fórumon mindenki maga döntse el.

Ami a kérdés volt pontosan az volt h aksi téren vagy más nagy változás volt e i6s és i8 között.

Tény korábban írtam ide és utána néztem este összehasonlító videókat és meglett a válasz h nem éri meg.

Tehát zarhatjuk is.

S lehet van nyelvtani hiba ebbe a válaszba de gyorsan írtam nem néztem.

Köszi szép napot

2023. dec. 16. 07:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Ám legyen úgy, szép napot neked is!
2023. dec. 16. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
#5 Egy 7 éves gyerek kezébe nem iphone kell, hanem egy egyszerű nyomógombos
2023. dec. 17. 06:19
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Egy 7 éves gyereknek minek kell telefon?? Ezt soha nem értettem meg, de szerintem maga a szülő sem. Inkább írd aszt hogy nem szeretnél a gyerekeddel foglalkozni, az ilyen ember minek vállal gyereket?!
2023. dec. 22. 10:31
 9/14 A kérdező kommentje:

8as

Neked baj van ott fent, ha ezt gondolod.

Honnan tudod Te mennyit foglalkozok vele?! Azóta megvan és nem lóg rajta amire kellett arra van használva nem arra hogy azzal játsz míg apa ezt azt csinál vagy nézd a tiktok stb

Ezek már a szülőn múlnak ki mit enged meg és mikor.

De ha kicsit vissza olvasod ott van minek kellett és arra is van jelenleg és nem volt rossz döntés sőt!

Tehát zárjuk is a hozzászolást már túl vagyunk rajta köszi mindenkinek is!

2024. jan. 7. 19:52
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
#9 fáj az igazság? xD
2024. jan. 8. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!