Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? (HTC telefonok)

Figyelt kérdés

[link]

A két mobil közül melyik a jobb? Tudom hogy nagyjából megegyeznek mégis különböznek az op. rendszerek.

Melyik éri meg jobban az árát, melyik mennyiért kapható? (Nagyjából tudom de azért kíváncsi vagyok ti mennyiért láttatok már)

Érveket kérnék, esetleg tapasztalat vagy csak ismerettség.

Köszönöm előre a válaszokat!

2010. okt. 21. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő.

Ki kell próbálni élőben, és amelyik jobban bejön elsőnek.

Egyik telefonnal sem fogsz rosszul járni, mindkettő HTC, ami az egyik legjobb márka, és ráadásul ez a két teló a HTC top 5-ben biztosan benne van.

HD2-nek nagyobb a kijelzője, de már egy Desire méret sem kicsi, egyik android, másik windows. Én mondjuk jobban szeretem az androidot, de ha HTC-t vennék akkor inkább HD2-t (vagy 4g-t)

2010. okt. 21. 18:19
 2/10 bp1985 ***** válasza:
Nekem hd2 van. Néztem a desire-t is. Más az android, mint a winmob. Ezt tényleg csak úgy tudod megoldani, hogy kipróbálod mindkettőt. Nekem a hd2 nagyon bejön, a fos 3gs-t cseréltem le rá.
2010. okt. 21. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:

nem tudom honnan veszik ezen az oldalon de azis biztos h nem Li-Pol -osak azok az akkuk hanem Li-Ion osak :)

Nekem Desirem van. Volt már kezembe HD2 es is :) Mindkettő fantasztikus telefon. Én azért döntöttem a Desire melett mert Android-osat szerettem volna és számomra nagy a 4,3 as kijelző és ezáltal a HD2es teló, és még a kijelző miatt mert a Desire AMOLED-es :)

Sztem mind1 melyiket választod csalódni biztos nem fogsz egyikben sem. Neked kell eldöntened h Androidosat szeretnél vagy Windowsosat. Nézz görbe neten h melyik milyen és az szerint dönts hogy melyik felel meg neked jobban! :)

2010. okt. 21. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Hardverben majdnem ugyanolyan, a jelenleg kapható 2 legjobb készülékről van szó szerintem. Az oprendszer alapján érdemes a kettő között választani. Én is bajban lennék, egy régebbi WM6-os HTC-m van, és alapvetően elégedett vagyok a rendszerrel, és sok olyan programom van rá, ami nincs Androidra. De az Android mellett szól a nyílt forráskód, az egyszerűbb kezelés, és a lefelé kompatibilitás, mivel a Windows Phone 7 nem lefelé kompatibilis, így a WM6.5-re egyre kevesebb új program fog megjelenni(viszont eszméletlen sok régebbi van, mivel a PocketPC 2002-re írt progik is futnak rajta.
2010. okt. 21. 18:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát igen! Ahogy többen is mondtátok a fő hangsúly azon van hogy winmob vagy android. Igazából én sem tudok ezek közül dönteni. Akkor cserélem a kérdést olyasmire hogy:

Melyiket op rendszert tartjátok jobbnak? :D

2010. okt. 21. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az androidot.

(Nekem WM6.5.5 van a telefonomon, és annyira nem jön be.)

2010. okt. 21. 21:48
 7/10 GipszI válasza:
Androidra messzemenően több cuccost találsz, mint mindjuk winmo 6.5-re (nekem az utóbbi van, onnan tudom )
2010. okt. 22. 15:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Akkor a desire-t jobban ajánlanátok??

Még lenne egy kérdésem:

Mennyire lehet kihasználni egy 17 évesnek? Inkább üzleti telefon, vagy úgymond a "köznép" is kitudja használni?

2010. okt. 23. 21:32
 9/10 GipszI válasza:

Én egy 17 évesnek (magamnak sem, ha annyi lennék), nem vennék ilyen kategóriás telefont. Ha van rá pénze, akkor vegyen magának :)

Viccet félretéve, és feltételezve, hogy a kérdés írója a 17 éves:

- Döntsd el, hogy mire kell.

Mp3-ra? Filmnézésre? WiFizésre?

Vagy fejleszteni akarsz rá programot?

Ha az okostelefon funkciókat akarod, akkor vedd meg.

Ha csak filmnézésre/zenehallgatásra/wifizésre kell, akkor ne. Sokkal olcsóbban is találsz ehhez telefont.

Ha villogni akarsz vele a többiek előtt, vedd meg.

Ha jól sejtem, az emberek kis része veszi meg azért, mert ki is használja a képességeit, nagyobb része villogásból teszi. Döntsd el, hogy te melyik kategória vagy :)

Jelenleg ez a telefon elég drága ahhoz, hogy ne akard megvenni. Egy óvatlan mozdulat->eltörik. Egy kicsit nem figyelsz->ellopják. Villogsz vele a nyóckerben -> kirabolnak, és lehet, hogy nem csak a telót viszik.

Fontold meg, hogy mire kell.

Ha van még kérdésed, tedd fel.

És hogy tényleg a kérdésre válaszoljak:

- Ára alapján jelenleg üzleti kategória.

2010. okt. 25. 22:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Elég kielegítő volt ez a válasz. Ez alapján tényleg fontolóba veszem...

Köszi!

Esetleg jöhetnek még válaszok hátha segít le/rá beszélni

2010. okt. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!