Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet beállítani, hogy a...

Hogy lehet beállítani, hogy a telefonom ne töltse be újból az adott oldalt, ha néhány másodpercre átlépek másik alkalmazásba?

Figyelt kérdés

Sokszor nagyon bosszantó tud lenni. Kiküldenek pl egy regisztrációhoz egy megerősítő kódot emailben. Ehhez el kell hagynom (nem bezárni!) a böngészőt, megnyitni az emailt. Ott elolvasom, megjegyzem a kódot, de mire visszalépek a böngészőbe, hogy beírjam, frissíti az oldalt, és küld egy újat. Így megy a végtelenségig. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy két telefon, telefon-számítógép használatával áthidalhatók az ilyen problémák, de én a fenti kérdésre keresek választ.

A frissítés látszólag véletlenszerű, független az adott weboldaltól. Pl egy általam olvasott híroldal esetében valamikor frissíti az oldalt, ha átlépek másik alkalmazásba, valamikor nem. Gyakran néhány perc után sem akarja újból betölteni, máskor néhány másodperc után is.

2023. dec. 15. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy xiaomi telefon csinálta ugyanezt nekem, majd megőrültem tőle. Samsungok nem csinálják annyira, csak ha tényleg elfogy a ram.

Egyébként két oka lehet, egyik ha kevés a ram, másik ha takarékoskodni akar vele, és bezárogatja a háttér appokat. A xiaomi esetén nem találtam rá megoldást.

2023. dec. 15. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
A samsungommal nincs ilyen probléma.
2023. dec. 15. 08:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szintén Xiaomi...😏
2023. dec. 15. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Elfogy a RAM

Azt próbáld meg hogy kiléptetsz minden alkalmazást és újraindítod a telefont és ezután nyitod meg az oldalt. Így csak az az oldal lesz a memóriában, más - talán - még nem és talán nem fogja újratölteni. Ha mégis, akkor csapd a földhöz a telefont és vegyél valami normálisabbat!

2023. dec. 15. 08:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. dec. 15. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Firefox?
2023. dec. 15. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem xiaomi nem csinált ilyet, és páromnak sem. Inkább szerintem csak valami beállítási probléma lehet.
2023. dec. 15. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!