Használtan véve iPhone 11 vagy iphone xr vagy iphone se 2020 éri meg jobban 2023 végén?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy árérték arányban vannak, az iPhone 11 drágább azért.
iPhone xr megéri még?
iPhone se 2020 akkumulátora mennyire rossz?
2023. dec. 13. 16:31
1/8 anonim válasza:
iPhone SE = ezt SE vedd
Célszerű 11, SE az egy semmire nem való telefon.
Xr 2018as, 11 2019es
😀
2/8 anonim válasza:
Nem rossz az aksija csak gyorsabban merül mint a többi de egy napot kibír legalább is nekem.
3/8 anonim válasza:
Neked lehet de valószínűleg alig használod.
Siralmas az akkumulátor ideje, szóval a rosszat értsd úgy, hogy már újonnan napi 2x töltőre kerül egy hosszú napon és ez már csak drasztikusabb lesz.(2 éve tulaja vagyok)
11-re gyűjts vagy nézz valami androidos telefont.
5/8 A kérdező kommentje:
iPhone xr-t már nem ajánljátok annyira?
2023. dec. 13. 19:47
6/8 anonim válasza:
Ha egy árban vannak, miért ajánlaná bárki is az XR-t, amikor az egyel régebbi generáció?
Nonszensz. A 11 minden egyes darabkájában jobb, mint az XR.
Egyel újabb proci..
7/8 anonim válasza:
11 még vállalható sztem most is, főleg ha kap egy új aksit, szigorúan gyárit. Ha lehet, akkor pro max, de hanem, akkor a sima is megteszi.
8/8 anonim válasza:
Részemről is a 11-et ajánlom. Én 2,5 éve vettem, az aksi még 89%-osan is bőőven kibír egy napot, valamint semmi akadás-szaggatást nem tapasztaltam ez idő alatt. Részemről semmi negatívumot nem tudok mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!