Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szinte minden héten egyszer...

Szinte minden héten egyszer felhív egy számomra ismeretlen nem gyanús,átlagos mobilszámról valaki,hogy én csörgettem pár perccel ezelőtt őt,aztán ilyenkor együtt értetlenkedünk és elköszönünk egymástól.Más is tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
De olyanra is volt példa,hogy megcsörgetett egy szám,visszahívtam,,és a vonal másik végén lévő illető sem értette a szitut. Netfonos vagyok

#Mobilhívások
2023. dec. 12. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Minden héten van egy (de van hogy több) ilyen kérdés itt a gyakorin. Véletlen volna? Nem hiszem.
2023. dec. 12. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen sajnos egyre több ilyen eset van.

Itt tudsz erről olvasni: [link]

A lényege, hogy valaki látszólag a te számodat használva indít hívásokat, és amikor visszahívják akkor már értelemszerűen nálad fog csörögni.

2023. dec. 12. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
2023. dec. 12. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
direkt szándékosan csinálják ezt te meg olyan kis butus vagy hogy elhiszed az értetlenkedését meg az ártatlanságát közbe meg hülyének néz..
2023. dec. 12. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Adathalászok, csalók a te számodat használják. Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni.
2023. dec. 12. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem sose hívogatnak.

Váltsál számot, és csak annak add meg, aki fontos!

2023. dec. 12. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

"megcsörgetett egy szám,visszahívtam"

Ezt néhányan szeretik, ha visszahívsz majd egy emelt számot ...

2023. dec. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!