100.ezer ft alatt keresnék a lányaimnak megbizható Xiaomi telefont vállalható kamera képességekkel,kijelzővel.Mit tudtok ajánlani?
Ha vagy annyira biztos a dolgodban, nézd meg a használtakat a Hardveraprón. Ott már 60-ért szokott lenni makulátlan Poco F2 Pro, ami megenné reggelire az összes új Redmit, ha lenne még szoftveres támogatása.
Ha nem vagy annyira biztos a dolgodban, akkor viszont maradj inkább az újnál, rusnyán mellé lehet fogni ha nem tudod mit kell nézni a használt dolgokon.
Jó telefon a sima Note 12 is, de ennyiért már a Pro verzió is kapható normálisabb webshopokból (például Cool Mobile), az pedig hardveresen is sokkal jobb, meg kamerában is! Legalábbis a sima 4G-s verzió, mert abban Snapdragon-processzor van, ami a legjobb technológia, az 5G-s verzióban viszont MediaTek, ami az egyik legrosszabb, az 5G pedig amúgyis csak az internetsebesség, amit most még amúgysem lehet mindenhol kihasználni!
Vagy ha mégis kell az 5G, éppen a 100 ezres kerethatáron (Smartshop-ban) van a Xiaomi 12 Lite, ami szerintem mindent összeségében a legjobb telefon ennyiért, bár az üzemideje talán kicsivel kevesebb lehet!
#4 és #8 vagyok. Már felsoroltam párat, olvasd! De mondom: attól hogy Neked felsőbb kategória az alap, még ne írj ilyen hülyeséget!
Főleg a multimédia miatt én is felsőbb kategóriában nézelődöm, de ezek csak a saját igényeim, attól még nem mondom, hogy a gyengébb telefonok feltétlenül rosszak lennének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!