Érdemes még manapság Galaxy S10-et venni?
Figyelt kérdés
A41 telómat készülök lecserélni, főleg, mert béna a kamerája...Maradnék Samsungnál, de nem sok választásom van, mert méretben és súlyban sem szeretnék nagyobbat, ezért csak az S széria jöhet szóba. Egy S10 nekem tökéletesen megfelelne minden szempontból, az egyetlen amitől félek, az az idős kora.Természetesen próbálok majd minél megkíméltebb példányt kereseni,de mennyire kell tőle tartanom hogy beszarik valami rajta a kora miatt? Alaplap, csatlakozók, kijelző, akármi? Ilyen szempontból mennyire minőségi a készülék? Egy 2 évet még szeretném ha működne majd.2023. dec. 4. 15:54
1/5 anonim válasza:
Nem rossz telefon alap dolgokra most is tökéletes, annyi hogy az üzemidő nem épp a legjobb. Az aksicsere nem árt majd, ha használtat veszel
2/5 anonim válasza:
Igen, nagyon jó választás, S10 messze a legjobb telefon volt valaha amit használtam. Abszolut nem kell tartanod amiatt hogy elromlik csak a kora miatt. Az enyém több mint 4 éves, és tökéletesen müködik.
3/5 anonim válasza:
4,5 éves az S10+-om. Használtan vettem több mint, két éve. A mai napig hibátlanul teszi a dolgát.
4/5 anonim válasza:
Ja, bocs, most nézem, hogy sima S10-ről szól a kérdés, bár azzal sem lősz mellé szerintem!
5/5 anonim válasza:
Alap dolgokra jó, de például kamerában már azért nem virít akkorát szerintem, bár nem tudom hogy egy A41 mit tud.
Nem tudom mekkora keretben gondolkozol, de én ettől függetlenül, nem szívesen vennék egy 4 éves telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!