Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okosóránál a bluetooth-os...

Okosóránál a bluetooth-os verzióhoz képest az eSIM-es, 4G-s, LTE-s verzió mennyi pluszt ad használhatóságban?

Figyelt kérdés

Az világos, hogy nem kell a közelben lennie a telefonnak és akkor is működnek a netes funkciók. De ezen kívül mi még az előnye?

Vagy inkább úgy kérdezem, hogy ez a változat megér +20e Ft-ot a sima bluetooth-oshoz képest?

2023. dec. 1. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyi az előnye. Tudsz vele telefonálni is még.

Azt te tudod, hogy kell-e neked ez a lehetőség.

Akkor éri meg ha sokszor végzel olyan tevékenységet aminél nem jó ha ott van a telefon. Futás, úszás, stb, és olyan fontos ember vagy, hogy nem maradhatsz ki az internetből még ennyi időre sem.

2023. dec. 1. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem meríti a telefont is, ellenben ő maga gyorsabban merül, mert a mobilhálózat elérése jobban terheli az akkut mint az alacsony fogyasztású bluetooth. Meg kell egy második előfizetés vagy multisim, mindkettő pénzbe kerül. Úgyhogy szerintem nem éri meg, mert a telefon úgyis mindig ott van a közelben.
2023. dec. 1. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem nem ėrte meg +pėnzt igy csak Bluetooth verziom van . tökétes nekem igy is .
2023. dec. 2. 06:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Ez esetben valóban szerintem sem éri meg.
2023. dec. 2. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!