Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okosórába milyen nano sim...

Okosórába milyen nano sim kártyát tegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy okosórát (xplora xgo3) és kell bele nano sim, hogy lehessen vele telefonálni. Az ügyfélszolgáltaton nem tudtak bele ajánlani, azt mondták, hogy tegyek bele egy feltöltőkártyásat. Akinek van ilyesmije, az tudna segiteni, hogy milyet tegyek bele? Vegyek egy sima feltöltőkártyás sim kártyát és azt tegyem bele? Vagy van speciálisan ilyen kütyükhöz készült nano sim kártya?
2023. dec. 1. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nano sim én úgy tudom nincs ilyen speciális hozzá. Amilyet tudsz venni Telekomnál, Vodafonenál meg egyebeknél azok tökéletesek bele. E-simes óráknál viszont lehet kérni a szolgáltatótól (legalábbis Telekomnál tudom, hogy így van) külön okosóra e-simet, ott az a különbség, hogy a fel és letöltési sebesség 1/1mbit szóval az inkább tényleg csak órába jó, ahol csak telefonálásra használják a kártyát.
2023. dec. 1. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Melyik ügyfélszolgálaton? Az óra gyártója, vagy a szolgáltató? Csak mert mindegyik gáz ha nem tudja....

Mindegy milyen SIM-et veszel bele, csak a mérete számít, hogy beleférjen az órába. Természetesen olyant érdemes amelyik szolgltatónál te is vagy, hogy hálózaton belüliek legyenek a hívások

2023. dec. 1. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha Telekomnál vagy, akkor a legjobb a MultiSIM opció.
2023. dec. 2. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A multisim akkor jó ha te magad akarod használni az órát. Mivel a hívószáma ugyanaz lesz mint a telefonodnak.

Ha a gyereknek akarod az órát, akkor nem jó, mert ha téged hívnak, nála is ki fog csörögni és fel is tudja venni.

2023. dec. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!