Honnan tudom meg, ha egy mobilnak felpuposodott az akksija?
Figyelt kérdés
Kihajitottam nemrég egy Samsungot, még azt a fajtát, aminek szétszedhető volt a hátlapja. Sokáig nem használtam, elővettem mondván családba valaki rokonnak odaadom, erre nézem, hogy fel van puposodva az akksija. Semmi előjele nem volt, fel is töltöttem, működött is. Ugye ez nem játék, eldurranhat a zsebbe is, meg a ház is szénné éghet egy ilyen hulladék miatt. Adott a kérdés, hogy egy mai telefonnál erről honnan értesülök? Miután a mocskos gyártók már nem szétszedhető telefonokat árulnak, honnan tudom ellenőrizni a telefon akksiját, hogy nincs e szétfőve? Ha felpuposodna előbb széttöri a kijelzőt vagy a hátlapot? Esetleg felgyullad a ház vagy mi a jele?2023. dec. 1. 18:20
11/11 anonim válasza:
"Esetleg felgyullad a ház vagy mi a jele?"
Azt nem tudjuk, de annak, hogy trollkodni jártál ide, az a jele, hogy mikor üzenni akarnánk neked ennyi idő múlva, ezt írja ki a gyakori:
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Bro!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!