Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom kikapcsolni a G...

Hogyan tudom kikapcsolni a G betűt? (nokia2700classic)

Figyelt kérdés

sziasztok.

biztos, hogy most sokan fogják a fejüket, de nekem csak azért van telefonom, hogy telefonáljak, szóval egyáltalán nem értek hozzá.bár ez ezutána kérdés után egyértelmű szerintem. : S: D

szval hogyan tudnám kikapcsolni?

és mégegy kérdés : lehetséges, hogy ez miatt fogy le a pénz a kártyámról olyan gyorsan?

előre is köszönöm. (:

u.i. nő vagyok tehát légyszi ne szörnyűlködjetek annyira ezen a kérdésen. : DD köszii.

2010. okt. 20. 21:33
 1/7 anonim válasza:

Másfél év alatt nem sikerült kikapcsolnom, szóval nem lehet egyszerű :D

19f

2010. okt. 20. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
ohh. basszusazszép... azért köszönöm, hogy írtál. : D vmien szinten hasznos volt. : D de am lehetséges, hogy attól megy le a pénz a kártyámról?
2010. okt. 20. 21:50
 3/7 anonim válasza:
Sztem lehet benne valami, m nekem rendszeresen jön olyan sms h internetforgalma meghaladta az x kb-ot, miközbe azt se tudtam h internet van rajta :D
2010. okt. 20. 21:55
 4/7 bp1985 ***** válasza:
Töröld ki az internetbeállításokat, és el fog tűnni. Alapból nem von le, csak ha netezel.
2010. okt. 20. 21:56
 5/7 anonim válasza:
közbe előszedtem a könyvét, ami eddig nem jutott eszembe, és benne va am. :D beállítások-kapcsolatok-csomag alapú- és át kell állítani arra h ha szükséges
2010. okt. 20. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A G betű nem fog soha eltűnni, mivel az azt jelzi milyen hálózati lefedettség van, és mivel a telefon a GPRS-t tudja csak, ezért jelenik meg a G betű.A pénzed azért fogyhat le a kártyádról, mert vagy felmész az internetre vagy telepítettél a telefonodra valamilyen alkalmazást,ami internetet használ.Amennyiben az internet beállításokat módosítod, valamilyen hibásra vagy törlöd, akkor nem vonhat le a kártyádról pénzt.A G betű ott fog maradni, mivel a a telefon által kezelt legnagyobb hálózati lefedettség a GPRS.
2010. okt. 20. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget. (:
2010. okt. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!