A Galaxy A54 hogyhogy jó telefon ha Exynos van benne?
Bár szerintem technológiában a Snapdragon verhetetlen, de attól függetlenül az Exynos se rossz, sőt, a második legjobb processzormárka Androidnál! Én mondjuk szubjektíven mindenképp ragaszkodom a Snapdragonhoz, viszont Exynos-ból talán egyedül a 2200-as típusról olvastam negatívumot, hogy mennyire optimalizálatlan és szaggat, főleg a Galaxy S22-es szériában!
Ebben a kategóriában máig a Galaxy A52s az abszolút legjobb telefon, de ugye az már kifutott típus, így marad az A53 vagy A54, ha mindenképp Samsung kell ennyi pénzért, mindkettő egész jó kis telefon - az A53-nál az A54 nem sok dologban jobb, de az egyik pont a processzor!
Ennyi pénzért pedig ha valakinek mindenképp Snapdragonos telefon kell, akkor ne Samsungot vegyen, inkább Honor 70 a legjobb!
"sőt, a második legjobb processzormárka Androidnál!"
Mondjuk nem nehéz másodiknak lenni úgy, hogy csak Snapdragon van androidba, ami az első, és a best, meg mediatek ami egy hulladék xD. Szóval nem nagyon érdem a második hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!