Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet az, hogy hívnak...

Hogyan lehet az, hogy hívnak egy számról nem szól bele? Vissza hívom és közli, hogy nem ő hívott. Már másodjára fordul elő.

Figyelt kérdés

2023. nov. 29. 12:18
 1/6 Szirty ***** válasza:
69%
Pl. hogy alközpont van a szám mögött?
2023. nov. 29. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Magán emberek voltak. Nem céges számok.
2023. nov. 29. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Létezhet hogy van olyan program amivel más számot ír ki a telefonra amit hív. Ez is csalás forma lenne ?
2023. nov. 29. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik oldal vagyok. Engem 2 különböző számról is hívtak már, h nem fogadott hívásuk volt tőlem, pedig én nem hívtam egyik számot sem és a hívásnaplóban is csak az ő bejövőjük szerepel. Gondolom ez megint vmi újfajta telefonos trükközés része.
2023. nov. 29. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetseges más számmal hívni

hasznalok egy MobileVOIP nevu appot, ott megadod, hogy milyen szamrol akarsz telefonalni es azt hasznalod. Van benne hitelesites (tehat kuld egy smst elobb az adott telefonszamra es a kodot be kell irni), de azutan ha hivlak azt a szamot irja ki.

2023. nov. 29. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit túrtam a netet is közben hívószám-hamisítás (phone number spoofing)-nak is hívják. Gondolom most ez a csalás kezd terjedni.
2023. nov. 29. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!