Szerintetek mennyit ér a telefonom?
iPhone Xs Max 64Gb, elszeretném adni. Akksi kb 2 hónapos, de kapacitást nem mutat, kijelző utángyártott IPS de karcmentes, Face ID nem megy. Hátulja, kerete karcos, egyébként minden más funkció hibátlan.
Én 40.000Ft-ra gondoltam. Megér ennyit, vagy sok érte?
Gyakorlatilag egy rommá tört, sufnimobil javított készüléket akarsz eladni.
Ez így semmit nem ér.
smartclinicnél lett 2 éve cserélve a kijelző. A gyári kijelzője elkezdett befolyni egy esést követően, bezzeg az üveg nem repedt el. Azt mondták a panel sérült meg. Ezért cseréltettem ki. 50.000Ft körül volt.
Akksiból bontott gyárit kapott, ami 99%-os kapacitással lett beszerelve. Vízálló ragasztást is kapott. 20.000Ft volt.
A Face ID pedig úgy értve nem megy, hogy beszkenneli az arcodat, de mégse tudod feloldani, nem ismer fel.
Röviden-tömören, foglalkoztam ezzel a telefonnal, nem a leggagyibb alkatrészekkel lett javítva.
"minden más funkció hibátlan"
Ami micsoda? Rom az egész :D
Ha 25-ért viszi az 5-ös, akkor nagyon gyorsan, gondolkodás nélkül add oda neki!
Aztán tiltsd is le mindenhonnan és költözz két megyével arrébb, nehogy megtaláljon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!