Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen SMS küldő programok...

Milyen SMS küldő programok léteznek JAVA-s mobiltelefonra amiben van ékezet?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy van nekem egy külföldi telefonom amit külföldön használtam eddig de most hazahoztam Budapestre és itt szükség lenne az ékezetes SMS küldésre, ugyanis ebben a telefonban nincs ékezet mert érintőképernyős és QWERTY billentyűzete van.

Ha létezik valamilyen ingyenesen telepíthető és letölthető JAVA vagy más telefonra való SMS küldő szoftver akkor kérlek segítsetek.

2010. okt. 20. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehogy leírd a telefon típusát, majd tippelünk...
2010. okt. 21. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Amerikában és Hongkong -ban használtam a telefont.

Nem tudom milyen márka és milyen modell mert a kinti cég külön nagy tételben rendelte nekünk. Kívül semmilyen márkajelzés nem látható és akkumulátor mögött se látszik semmi felirat. Lehet nincs is.

2010. okt. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!