Hogy kell feloldani egy Samsung telefont, ha elfelejtettem a jelszót?
Előre szeretném leszögezni, hogy gyári visszaállítást semmiképpen sem szeretnék végezni a telefonomon.
Samsung Galaxy S20+-om van, sokáig nem használtam és most újraindítás után kéri a PIN kódot (a képernyőzárét, nem a SIM kártyáét).
Az összes lehetséges kódot kipróbáltam, de nem akar beengedni és már 24 órára tiltott le.
A "Find my Mobile"-ban be tudom mérni a telefon helyzetét és le is tudom zárni távolról, viszont feloldani nem. (Nincs bekapcsolva rajta "Mobil megkeresése" funkció). Ennek ellenére mióta próbáltam a Find my Mobile-lal feloldani, megjelent a zárképernyőn a "Mobil megkeresése" felirat. (Ezzel lehet valamit kezdeni?)
PIN kódon kívül arcfelismerés és ujjlenyomat is van regisztálva a telefonba.
A kérdésem pedig az lenne, hogy ki lehetne-e kerülni a jelszót valahogy/esetlegesen lezárt állapotban mégis le lehet-e szedni róla az adataimat?
(márkaszervizben voltam vele, csak gyári visszaállítást tudnak csinálni)
Előre is köszi a válaszokat!
Minden lehetséges korábbi jelszót kipróbáltam az összes lehetséges kombinációban és sehogy sem tudom feloldani.
És #5! Egyrészt lány vagyok, másrészt azért volt régen használva a teló, mert betörtem a kijelzőjét és használhatatlanná vált. Ráköltöttem 120 ezer forintot (hátlap-kijelző-és akksicsere), szóval ennyi kiadás után szerintem jogos, hogy az adatvesztés már nem fér bele.
Egyébként nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet Samsung Acoounttal feloldani vagy legalább új jelszót kérni Samsung fiók megadásával. Nem lehet hogy egy egyszerű jelszó miatt újra kell rakni egy telefont...
Folyamatosan jön az értesítés rá "Mobil megkeresése" felirattal, de semmit sem tudok kezdeni vele.
Segítő válaszokat szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!