Gyerekemnek vettem egy Androidos okostelefont. Van valami gyerekvédelni megoldás, pl. honlapok letiltása, stb.? Létezik inygenes, vagy fizetni kell? Hogyan működik ez?
Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 23:24
11/12 anonim válasza:
3-4 es vagyok. Appok telepítéshez lehet jelszót megadni azt hiszem. A telefon bekapcsolásához szerintem nincs lehetőség. Bár én sosem használtam ezt, de ha a telefonon elkezded ezt a folyamatot ott biztos látni fogod miket lehet csinálni.
Egyébként nem értem miért pontoztok le, attól hogy nem értetek egyet valamivel, én se feltétlenül értek, attól még a válaszom szerintem korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!