Sergio Sergio kérdése:
Mi fog történni, ha nem fizetem be időben a telefonszámlámat?
Figyelt kérdés
Mai nap kellett volna befizetni de nagyon rosszul állok anyagilag, 3000 ft-om van és hol van még december 5 fizetés napja...Szóval ha ma nem fizetem be holnap már nem lesz se internet semmi? Nem tudom hogy működik mert eddig mindig befizettem már másnap. T-Homenál vagyok2023. nov. 20. 18:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal komolyabb gondjaid vannak.
2/10 A kérdező kommentje:
Anyagi gondjaim vannak ennyi...
2023. nov. 20. 18:44
5/10 anonim válasza:
Nam kapcsolják ki azonnal.
1-2 héten belül fognak értesíteni SMS-ben hogy nincs befizetve a számla, aztán majd kapsz mégegy smst, hogy ejnye, még mindig nincs befizetve, abban már benne lesz hogy melyik nap korlátozzák a szolgáltatást.
6/10 anonim válasza:
Mi állandóan csúsztatva fizetjük sajnos. Semmi nem lesz. Ha a második havi is lejár utána szokták küldeni SMS-t, emailt, hogy mikor korlátozzák.
Bár mi Vodafone-nál vagyunk.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor Tv,internet minden marad ugyanúgy? Mert ugye egybe fizetem wifit, tv-t, telefont
2023. nov. 20. 20:12
8/10 anonim válasza:
De a telefonod már nem működik?
Mert arról kell felhívnod az ügyfélszolgálatot, ha fizetési haladékot szeretnél.
9/10 A kérdező kommentje:
Működik minden csak eddig mindig befizettem másnap csak most nem tudtam mert nem állok valami jól, remélem holnap se lesz vele gond
2023. nov. 20. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!