Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefon, ami képes azt...

Mobiltelefon, ami képes azt hozni, mint egy iPhone?

Figyelt kérdés

Maximum 300e-ig keresek, viszonylag nagyobb képernyős telefont. De ami legalább olyan gyors mint a sima 15 iPhone, s van legalább annyira strapabíró.

Hátlapi kamerá egyáltalán nem fontos milyen, előlapi kamera legyen jó a sok video call miatt.

A másik szempont a gyorsaság. Kinem állhatom a mikro laggokat, esztelen melegedést párhuzamos folyamatok esetén. Pld táblázatot csinálok videóhívás közben.

Ergo fontos a méret is. Nem kell egy tégla, de 6.7" alatt nem szívesen nyúlnék hozzá.

Sok Androidos okos kütyüm van.

Ezért csakis Android jöhet szóba.

Megmondom őszintén néztem én a telefonokat, de aztán egyik ismerősöm mondta pl egyre, h az már kifutó széria, nem biztos hogy lesz rá új Android.

2023. nov. 18. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

"Azért jó látni, h az androidosokat mennyire frusztrálja az iphone előnye az összes többi fostalicskával szemben."

Eddig kizárólag te tűnsz frusztráltnak. A kommented írásáig mindenki normálisan válaszolt a kérdésre, sehol se volt iPhone-t mocskoló komment. Én is elismerem pl. a pro iPhone-okat, hogy jók, de a kérdés a simával állította párhuzamba az androidos telefonokat. Márpedig a sima 15 igazából egy erős középkategória, amit ha 150 ezer forintért nem is, de 250 ezerért már bőven elver akármelyik androidos telefon. A Samsungok biztosan.

"Már abból is látszik, h zavar, h ifosnak nevezed. Ez a frusztráció egyik egyértelmű jele. "

Szóval ha valaki ifosnak nevezi, az szerinted frusztráció, de ha te nevezed fostalicskának az androidot az nem az. Te kezdted a kötekedést egy normális párbeszéd alatt. Tipikus kötekedő troll vagy, aki gerjeszti a vitát akkor is, amikor sehol nincs semmilyen vita, értelmes válaszokat kapott. Ez inkább a te frusztráltságod jele, hogy itt adod ki a bajaidat másokon.

2023. nov. 19. 10:56
 12/21 A kérdező kommentje:

iPhone 15 kapható 320e Ft-ért.

Ezért is hasonlítottam össze ebben a kategóriában androiddal.

Ezért gondoltam ennyiért lehet kapni. Ezek szerint tévedtem

2023. nov. 19. 11:36
 13/21 A kérdező kommentje:

[link]

Gyári apple gari, tabletet rendeltem már innen meg a régi munkás teleofnom. Nem volt a céggel gondom.

2023. nov. 19. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

"iPhone 15 kapható 320e Ft-ért."

Nem, ennyiért nem kapható iPhone 15. Ha találsz is, valszeg szürkeimportos kamu. Hivatalos helyen 399 990 ft. Szórakozhatsz kamu oldalakkal, max arra jut, mint a Turbado, smi szintén megbízhatónak tűnt, aztán csak csődbe ment garival együtt.

Az a nyomorult iphone-os hergelő proli meg hiába pontozza fel magát a kamu accával, itt kizárólag ő generált vitát és mutatott frusztrációt a fostalicskázó szöveggel

2023. nov. 19. 13:08
 15/21 A kérdező kommentje:

De kapható.

Samsung Tab és telefonom, valamint óráim is innen vannak. Az órám nem akart tölteni vásárlás után. Visszaküldtem, megnézték. Kaptam új töltőt.

2023. nov. 19. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Ár/érték arányban általában az elsővonalas kínai gyártók a legjobbak. Gondolok itt a Xiaomi, Oppo, Honor trióra. Ezekből az Oppo az egyértelmű legjobb, de a legdrágább is. DE! Szoftveresen akkor is a Samsung a legjobb és szerintem megéri a felárat. Már csak azért is mert az S23-as széria nagyon jó selfie kamerákkal rendelkezik és neked ez szempont. Szóval én azt mondom hogy vegyél egy Galaxy S23-at. Garantálom hogy nem fog laggolni mert egy nagyon jó proci van benne és jól van optimalizálva. Üzemidőben is korrekt. A minőségre pedig nem lehet panasz. Az iphone 15-höz képest például egy jobb telefon.
2023. nov. 19. 15:03
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Na, az iPhone-osok kerregnek, nem tetszik a dolog, pedig ez csak revans az Androidosoktól, 8-10 év után visszanyal a fagyi. Egyetlen ésszerű érv se volt, csak a márka, és csak ez miatt “az iPhone akkoris jobb!” - laikusok, akik csak a márkára jellemző árat nézték (ha drága, akkor tuti a legjobb), az Androidot meg lehurrogták.

Amúgy én is nemsokára veszek új telefont, még nem végleges, de a Samsung Galaxy S23+ a legfőbb esélyes. Nagyobb a sima S23-nál, de a kérdezőnek még így is kicsit kicsi lenne (6.6”), ráadásul 330 ezer körül kezdődik legolcsóbban, ennyiért viszont a legjobb! Bár az ára nekem is sok, ezért részletre venném, illetve mobilon filmnézés miatt én is a nagy kijelzőket szeretem, és szerintem ez már kellően nagy! Ha csak a kérdezőnek nincsenek “lapát” méretű kezei, akkor elképzelni sem tudom, mire kell akkora kijelző! ? Komolyabb munkához már inkább minimum tablet vagy laptop! A sima S23 a mérete miatt felejtős (6.1”), az S23 Ultra (6.8”) pedig legolcsóbban is 360 ezer fölött kezdődik, illetve az ára a buktatója a Galaxy Z Fold-szériának is!

Xiaomi 13 is nagyon durva, és mindenben jó (lenne), de méretben szintén kicsi (6.36”)

#2-es voltam

2023. nov. 19. 15:53
 18/21 A kérdező kommentje:

Xiaomi 13T pro akár jó is lehet.

Most 6.7 vagy 6.67 már nem oszt nem szoroz.

Persze a kereső mit ad ki ezekkel a feltételekkel?

iPhone 14 plust, 301e Ft-ért.

2023. nov. 19. 16:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne, kérdező, nyugodt szívvel én a 13T Pro-t nem ajánlom, MediaTek-processzor van benne, ami az egyik legrosszabb gyártmány! Lehet hogy a Dimensity-széria már valamivel jobb, mint a Helio-széria volt, de én akkor sem bízom az egész MediaTek-márkában!

Igaz hogy eggyel régebbi, de akkor már inkább 12T Pro, vagy pedig mégrégebbi és gyengébb, de teljesen jó még a Samsung Galaxy A73 is!

“Persze a kereső mit ad ki ezekkel a feltételekkel?

iPhone 14 plust, 301e Ft-ért.”

Hol kerested? Mert például az Árukereső nem csak összegyűjti a legtöbb webshop ajánlatát, de eléggé részletes szűrője van a kereséshez!

2023. nov. 19. 17:11
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként igaz, amit az előző kommentelő írt a kérdező előtt. Az iPhone-osok, akik szidják az androidot általában olyan 10 éve nem releváns sztereotipiákkal jönnek, hogy insabil rendszer, meg összeomlik, fagyogat stb. Ma már 100 ezer forint felett egyik androidos telefon sem fagy meg, és nem omlik össze. A felsőkategóriában 250 ezer ft felett meg szoftveres támogatás is van évekig. Sőt elomondanám, hogy nekem volt iPhone-om, 6s, amikor még viszonylag friss telefon volt, és hát a közhiedelemmel ellentétben igencsak voltak nekem is mikrolaggjaim, és akármennyire hihetetlen, volt, hogy működő app hirtelen bezárt. Ennyit erről, hogy az iPhone sose fagy, sosincs mikrolagg és milyen stabil, mert nem az. Nincs 100% stabil rendszer, mégha összességében a hardverre optimalizált rendszer jobb is. Annyival viszont nem, mint amennyivel drágább.
2023. nov. 19. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!