Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Berepedt a telefonom kijelzője...

Berepedt a telefonom kijelzője, javíttassam meg?

Figyelt kérdés
Tegnap elejtettem a telefonom, tok és uvegfolia ellenére is berepedt a bal alsó sarkán a kijelző, mert annyira szerencsétlenül esett (a sarkára). 50-65 ezer Ft lenne a kijelzőcsere. A telefon teljesen jól működik, csak a külső kijelzo repedt meg. Hagyjam inkább, használjam így tovább, vagy szánjam rá a pénzt a kijelzőcserere? Zavarni zavar, hogy repedt, de mivel működik a telefon, sokkallom rá az 50-65 ezret..

#Kijelzőcserere
2023. nov. 16. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
4%
Nemsokára be fog csíkozódni meg elszineződni, én kicseréltetném :)
2023. nov. 16. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha olcsóbb telefon inkább vegyél másikat. 50-65 ezret én sajnálnék egy kijelzőcserére, de ez csak az én véleményem.
2023. nov. 16. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ezért új telót venni, mert repedt a sarkán? Semmi baja nincs attól még.
2023. nov. 16. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ha semmi baja nincs, megválaszoltad a saját kérdésed.
2023. nov. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!