Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 14 pro Rejoy-on megér...

IPhone 14 pro Rejoy-on megér 314 ezret?

Figyelt kérdés
Most a nagyon jó állapotút ennyiért adják Black Friday alkalmából. Ugye a Black Friday alapvetően vicc kategória, de ez tényleg úgy tűnik, hogy jó, mert hardverapron se adnak ennyiért. A nagyon jó állapotún apró karcok vannak, képek alapján a kijelző alján látszik egy, meg a kereten par apró, amit tok elfed. Szerintetek megéri? Ugye itt a két év gari jó, meg a garantált 85% feletti akksi.

2023. nov. 16. 10:33
 1/9 anonim válasza:
88%
nem
2023. nov. 16. 11:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Bővebben? Az ára miatt, vagy amiatt hogy Rejoy?
2023. nov. 16. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... most mindegyik jútúbernél nyomatják magukat nagyon.

Elég vegyes kommentek érkeznek. Ki tudja melyik az igaz és melyik nem és melyik a fizetett komment...

Elvileg nem lehet nagy gond, mert nem kaphatsz lopott, vagy tiltott telefont ami már egy nagy pozitívum.

Viszont a garanciájukat nem tudom pontosan mire terjed ki.

Ugye ez már rejoyos gari, nem gyári. Olvastam olyant, hogy például a vízállósági minősítését elveszik a telefonoknak, meg ugye nem gyári alkatrészekkel szervizelnek. Valakinek ez is fontos és persze egy gyári akksi hivatalos szervizben történő cseréjével megmarad a vízállóság.

Szóval alaposan át kell gondolni

2023. nov. 16. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Rejoy, újszerű telefon Új akksival drágább, mint szürke importos zsír új.

Media Markt zsír új gyári garancia 320 e

Szürke importos 265. 😃

2023. nov. 16. 16:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? A 14 pro 450 ezer forint újonnan MediaMarktba.
2023. nov. 16. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, pro, bocsi nem láttam.

Helyedben elfelejtenem a rejoyt 😃

Az valóság, hogy újszerű telefonok új akksival az új árával vetekszik

2023. nov. 16. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
A Rejoy egy román cég! És a Rejoy csak használt mobil telefonokkal foglalkozik! Az a baj hogy a Rejoy meg veszi ezeket maximum 275 ezer Ft-ért és eladja 314 ezer Ft-ért. És akkor a vevő azt hiszi hű milyen akcíós volt. Szóval a Rejoy-tól nem vennék semmit. Mert mint írtam román cég. És mint román cég a magyar törvények nem vonatkoznak rá. Tehát ha át vernek a Rejoy-nál akkor még a garanciát sem fogod tudni érvényesíteni. Sőt használt készülékére nem is kötelező garanciát adni. De a 14 napos elállási jogodtól is meg vagy fosztva mert az csak a magyar cégekre és magyar vonatkozásban érvényes. Én a helyedben kerülném a Rejoyt és az Emagot is.
2023. nov. 17. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként HP-n jobbam jársz. 😃
2023. nov. 17. 19:18
 9/9 InterKera válasza:
89%
Valószínűleg már nem aktuális, egyszerűen hetes válasza vérzik több sebből. Lehet, hogy használt termékekre nem kötelező garanciát rakni, de a rejoy rak, tehát kötelező betartania, vagyis elfogadni a garanciát. Ehhez még hozzá tartozik, hogyha Magyarországon is árúsítanak, akkor Magyarországon is kötelező teljesíteniük a féltűntetteket, tehát hiába román a cég, amit magyaroknak beígért, meg kell csinálnia. Arról már ne is beszéljünk, hogy a 14 napos elállási jog, az nem "magyar" hanem egész európában van. A románok sem tudnak mit csinálni, ha ez egy európai törvény.
2023. dec. 16. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!