Hogyan vegyem rá a szüleimet?
6. Csak valószínűleg nem azért adták neki a zsebpénzt hogy hülyeségekre költse el. Szerinted egy kilencévesnek van szüksége iphonera vagy bármilyen felsőkategóriás Samsungra? Fél év és törött lesz a kijelzője. Nem telt el sok év mióta kijártam az iskolát, de még kilencedikben is be volt törve minden második telefon kijelzője.
2023. nov. 14. 21:03
12/25 A kérdező kommentje:
Nem kilenc éves vagyok, 16...
13/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kár volt ideírnom. Úgyis csak f*szságokat írtok, majd megoldom inkább egyedül.
Kérdező, a 11 egy kaki. Minek neked ips kijelzős, lemerülős készülék ami már csak pár évig kap frissítést? Mert van egy gyümölcs a hátoldalán és nincs pénzed normálisra? Annyi pénzből vehetnél egy Galaxy S21 FE-et is ami lényegében mindenben jobb. Csak azért nem azt vennéd mert a korosztályod Apple telefon b*zi. (Hogy miért azt nem tudom) Majd kinövöd 2 év múlva. Ha ez érdekel, a legdrágább telefon egyébként egy Samsung.
2023. nov. 14. 21:12
Az igazi pénzesek nem ájfont vesznek. Ahogy karórából sem epöl vacsot hanem rolexet meg Omegát.
2023. nov. 14. 21:17
Fura.
Én bárhol előmerem venni a nyomógombos telómat, és nem néztek még furán rám.
2023. nov. 14. 21:18
Kár hogy az értékrended ilyen rossz. Meg úgy általában ennek a korosztalynak.
A nővérem 15 éves lánya idén kapott egy "ájfont" az apjától. (14-est).
Utálta, gyűlölte, nem tudta rendesen használni. Eladtak. Még az a szerencse, hogy az előző Samsungjat nem adták el.
2023. nov. 14. 21:22
Spec nekem a 8 éves lanyomnak van okostelefonja, most lesz egy éve, és egy karcolas sincs a kijelzőn, nagyon vigyàz rá, persze nem is viheti el itthonról meg nem is veheti elő csak bizonyos alkalmakkor bizonyos dolgokra. De miért gondolod hogy egy 16 éves ne tudna rá vigyázni? Szerintem jobban tud rá vigyázni valaki, aki a féltett zsebpénzéből megveszi és mondjuk még nincs abban a korban hogy hajnalig kimarad és részegen elalszik a villamoson ahol kiveszik a zsebéből, mint mondjuk egy huszonéves, aki azt hiszi övé a világ és bàrmit megvehet csak mert megkapta élete első fizetését…
De ez más tészta, kérdező, úgy làtom számít a szüleid véleménye, tök jó, mondd el nekik hogy számít, és hogy a telefont mindenképp szeretnéd és talàljàk ki hogy mit várnak cserébe érte..
2023. nov. 14. 21:36
Egyébként a 15ösnek igaza van, nekem egy megörökölt iphoneom van. A főnökömnek aki havi 5 millát vesz ki a cégből egy 800 ezres Samsungja.
2023. nov. 14. 21:39
Kérdező, én amúgy mikor gimnáziumba jártam (fél éve, szóval nem volt rég)szinte mindenkinek ájfonja volt. Akinek nem, annak meg valami elsókategóriás kínai. Alapból iphone 12-tőt akartam volna venni de végül nem azt vettem mert mondom az egy tömegtelefon és nem akarok ugyan olyat mint másnak. Utána kezdtem el nézelődni az Árukeresőn meg a YouTube-on hogy milyen felsőkategóriás telefonok vannak. Végül kinéztem egy Samsungot (amin nem is gondolkodtam eredetileg mert az apám szerint túlárazott sz@r és inkább vegyek iphonet) Végül csak Samsungom lett mert külsőre nagyon tetszett. Csak mekem volt az osztályból Samsungom így jópáran megnézték és emlékszem mindig ott flexeltem másoknak hogy én milyen jól rá tudok zoomolni a dolgokra meg rázoomoltam a holdra és ott csodálkoztak hogy ilyet még nem láttak. Meg azzal is flexeltem hogy az én telóm vezeték nélkül tudja tölteni a többiekét. Szóval én voltam a legmenőbb telefon tulaja az osztályomból pedig nem is ez volt a célom eredetileg. Már biztos hogy nem vennék más telefont Samsungon kívül.
2023. nov. 14. 21:56
Kapcsolódó kérdések: