Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb Samsung vagy iPhone?

Figyelt kérdés
Nekem most jelenleg Samsungom van és nagyon meg vagyok elégedve vele de már rég meg van ezért szeretném le cserélni az iPhonet mindenki dicséri hogy milyen jó meg minden,de nekem a Samsungal sincs bajom. Szerintetek melyik èri meg jobban,melyik bírja többet és melyiknek jobb az aksia?

2023. nov. 13. 19:13
1 2
 11/16 Szirty ***** válasza:
0%
Szerinted egy elektronikai ipari konszern (Samsung) vagy egy mobiltelefon (iphone) a jobb?
2023. nov. 14. 05:37
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 sztem rajtad kívül mindenki értette a kérdést. Ez csak nettó kötekedés.
2023. nov. 14. 07:26
 13/16 Szirty ***** válasza:

"#11 sztem rajtad kívül mindenki értette a kérdést."

Én ugyanannyira értettem mint az aki paprikás krumplira vagy halászlére szavazott!

Én arra szoktam válaszolni ami a kérdésben van.

Ha a kérdés nem sikerült, akkor van az ún. IJ. Hülye kérdésre hülye válasz. Rossz kérdésre rossz válasz.

Ha a kérdező normális, számára hasznos választ vár, akkor fektessen már bele abba a pár szóba amit leír annyi energiát hogy normálisan és lehetőleg pontosan fogalmaz. Ez a MINIMUM!

Kérdezni is tudni kell...

2023. nov. 14. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Az ugye megvan, h ez a mobiltelefonok kategória? Nekem evidens, h amilyen márkával kapcsolatban itt kérdeznek, az nyilván a márka mobiltelefonjaira vonatkozik, nem a tv-re, vagy bármi más, nem ebbe a kategóriába tartozó termékre. Gondolom a lamborgini-s kérdésekhez sem írsz oda, h “de most a traktorra gondolsz, vagy a sportkocsira?” :D Írja le a forgalomban lévő összes samsung telefon jelzését? Van egy pár. Amúgy jó hogy nem még imei számot is kértek, ha valaki kérdést tesz fel itt. XD
2023. nov. 14. 16:03
 15/16 Szirty ***** válasza:

"Az ugye megvan, h ez a mobiltelefonok kategória?"

Nem volt gond a kategóriával.

2023. nov. 14. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:

"#11 sztem rajtad kívül mindenki értette a kérdést. Ez csak nettó kötekedés."

Nyilvánvalóan értette a kérdést, csak azért írta amit írt, mert a kérdező pedig egy nettó vitát akart gerjeszteni. A fórumtárs azért írta, amit írt, mert a kérdező annyira sietett a vitaindító kérdés kiírással, hogy eléggé minimalista lett a megfogalmazás.

Na mindegy.

iPhone

2023. nov. 21. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!