Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7, iPhone 8? Ne vegyek...

IPhone 7, iPhone 8? Ne vegyek ilyet? 😐😪

Figyelt kérdés

A sztori röviden annyi, hogy még a dinók korában szüleimtől kaptam használtan egy iPhone 4-et. IMÁDTAM, mert olyan mini volt, pont elfért a kezemben.

5-6 évig használtam, teljesen szilánkosra tört. Ezért váltottam, kaptam ingyen a Telekomtól egy Huawei Y5-t. Az egyetlen dolog amit szerettem benne, hogy ingyen volt..

Elromlott így 4 év után.

Az ingerküszöböm telefonra a 80e forint. Ennél többet még veletlenül sem szánok telefonra.

De visszasírom azt a kis iPhone 4-t.

Amire használom: Viber, Whatsapp, Tinder, hírek olvasása a bögészőben, busz menetrend csekkolás, munkahelyi chates kommunikáció ovlasása (MS Teams) és heti 1x készítek egy szelfit 😊

Erre nem alkalmas az iPhone 7 vagy a 8?

2023. nov. 12. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Inkabb android
2023. nov. 12. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Sem a 7, sem a 8 nem kap már főverziót, ami alapvetően nem probléma, viszont innentől kezdve bármikor megeshet, hogy valamelyik általad használt alkalmazás fejlesztője úgy dönt, hogy csak egy újabb verzióra adja ki a következő frissítést, ergo nem fogod tudni használni.

A 80 ezres keretösszegből szerintem is az SE 2020 lesz a legjobb, 50 ezer forinttól felfelé tele van velük a HardverApró. Az XR is jó hasonló áron (70-80), de másfél évvel régebbi, tehát jóval kevesebb ideig lesz támogatott készülék, több főverziót már nem fog kapni, ellenben az SE 2020 még jó eséllyel megkapja az iOS 19-et is.

2023. nov. 12. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked mindenképp valami kicsi IPhone kell, akkor a 13 minit javaslom. Az akksija ugyan nem bírja addig, mint egy plus vagy pro max, mivel a telefon is kicsit, így az akksi is kicsi, viszont ez még sokáig támogatott, és jó telefon, minden megvan benne ami kell. Azt mondod 80 ezer forintot adnál ki érte. Hidd el, hosszútávon semmit se számít, hogy 80 ezret, vagy 150 ezret adsz ki érte. Még ha 200 ezer forintig is felmegy egy újszerű ára, nem ez a 70-120 ezer forint váltja meg a világot, és tesz csődbe téged, ellenben ha hosszú évekig használni akarod, akkor meghálálja magát, és nem fogod szidni naponta, hogy mennyire f.s, szóval megéri egyszer kifizetni az árát, és normálisat kapsz.
2023. nov. 12. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, engedd el ennyiért nem kapsz jó iPhone-t
2023. nov. 13. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
figyelj, ha neked nem kell egy akkora tudású telefon, amiket itt felsoroltak az teljesen ok. ha találsz szép, jó állapotút, akkor egy iphone 8-at vegyél inkább mint 7-et. akkut mindenképp cseréltess benne, és már jó is lesz arra amire te használni akarod :)
jan. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!