IPhone 7, iPhone 8? Ne vegyek ilyet? 😐😪
A sztori röviden annyi, hogy még a dinók korában szüleimtől kaptam használtan egy iPhone 4-et. IMÁDTAM, mert olyan mini volt, pont elfért a kezemben.
5-6 évig használtam, teljesen szilánkosra tört. Ezért váltottam, kaptam ingyen a Telekomtól egy Huawei Y5-t. Az egyetlen dolog amit szerettem benne, hogy ingyen volt..
Elromlott így 4 év után.
Az ingerküszöböm telefonra a 80e forint. Ennél többet még veletlenül sem szánok telefonra.
De visszasírom azt a kis iPhone 4-t.
Amire használom: Viber, Whatsapp, Tinder, hírek olvasása a bögészőben, busz menetrend csekkolás, munkahelyi chates kommunikáció ovlasása (MS Teams) és heti 1x készítek egy szelfit 😊
Erre nem alkalmas az iPhone 7 vagy a 8?
Sem a 7, sem a 8 nem kap már főverziót, ami alapvetően nem probléma, viszont innentől kezdve bármikor megeshet, hogy valamelyik általad használt alkalmazás fejlesztője úgy dönt, hogy csak egy újabb verzióra adja ki a következő frissítést, ergo nem fogod tudni használni.
A 80 ezres keretösszegből szerintem is az SE 2020 lesz a legjobb, 50 ezer forinttól felfelé tele van velük a HardverApró. Az XR is jó hasonló áron (70-80), de másfél évvel régebbi, tehát jóval kevesebb ideig lesz támogatott készülék, több főverziót már nem fog kapni, ellenben az SE 2020 még jó eséllyel megkapja az iOS 19-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!