Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell elszállni az...

Miért kell elszállni az embernek ha iphone-ja van?

Figyelt kérdés

feltesz valaki egy kérdést hogy összehasonlitson egy iphonet meg egy másik telefont és akkor jönnek fröcsögni az iphoneosok hogy egyértelmű hogy az iphone. de egy épeszű érvet nem tudnak felhozni csak leszólni minden más telefont.

ebbe lelitek az örömötöket?

akinek nem inge ne vegye magára...

2010. okt. 19. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincs olyan ifonom, vagy mi a neve. Ha veszek, én is fogok tudni repülni? :)
2010. okt. 19. 23:37
 2/11 A kérdező kommentje:
hogyne tudnál.sőőt 1 méterrel a talaj fölött fogsz tőle járni :D
2010. okt. 19. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Te ezen miért akadsz ki? Mi értelme van egyáltalán ennek a kérdésnek?

Biztos nincs iPhone-od, tehát nem vagy sikeres, tehát sok az időd és ráérsz ilyeneken stresszelni. ;-D

2010. okt. 19. 23:52
 4/11 A kérdező kommentje:
mostmár az iphone a sikerrel jön össze ?:D egyre jobb
2010. okt. 19. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ájfonom van=Nem vagyok lúzer.Ettől túláradó boldogság lesz rajtam úrrá,ez van.........:)
2010. okt. 20. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:

vagy apuci megvette...

ettől még lehet valaki looser

2010. okt. 20. 16:22
 7/11 A kérdező kommentje:
szánalmas:D
2010. okt. 20. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert minden apple termék ku*va menő sokak szerint, és drága is, és ezért azt hiszik, hogy az a legjobb és akkor ő is ku*va menő.
2010. okt. 20. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Elfogult hozzáállás mind kettő félnél előfordul. Lásd az előző hozzászólót. Az Apple termékei nagyon is jók, megérik az árukat. Nekem 8 éve ugyanaz az iPod-om van és az akkisja semmivel sem bír kevesebbet mint amikor megvettem. Strapabíró, megbízható és időtálló. Az más, hogy van olyan aki megveszi és nagyzol vele. Ez egyébként inkább arra jellemző, akinek nem igazán telik rá. Vagy éppen telik rá, de közben kilóg a segge a gatyájából. Ezzel egyensúlyozza a dolgot, hogy olyat vesz amit nem engedhetne meg magának. Magától értetődik, hogy foggal körömmel, a hype-ot is magának akarja és kiáll érte mint valami eszméért. Akinek lazán kijön a fizetéséből az meg nem törődik vele annyira.

Amúgy ez nem feltétlenül korlátozódik az Apple termékeire, más drágább dolognál is van így.

2010. okt. 20. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:
hátja valami ilyesmi állhat a háttérbe ez igaz.
2010. okt. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!