Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen az a levendula szín?

Milyen az a levendula szín?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én egy vak fiatalember vagyok, és szeretnék egy új mobiltelefont vásárolni magamnak a Samsungtól. Jelenleg egy S7-et nyúzok, de már nagyon-nagyon nyugdíjba szeretne menni szegényke, és már a TalkBack is nagyon lassan működik rajta, amire óriási szükségem van a mindennapokban. Nagyon megbecsültem, már nagyon hosszú ideje velem van, de már megérett a cserére. Mivel az Aqua webáruházban egy olyan érdekes történet áll fenn, hogy a S23+ 450000 forint körül mozog, az S23 ultra 512-es pedig 460000 forint környékén. Azonban nem a fekete, nem is a zöld, hanem a levendula. De mit értünk levendula alatt? Hogyan néz ki a levendula? Jól néz ki, vagy inkább ilyen rózsaszín, ilyen "csajos"? Vagy mit képzeljek el?

[link]

2023. nov. 10. 06:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék IPhone készüléket vásárolni, még mielőtt valaki azt ajánlaná. Tudom, hogy annak a rendszere sokkal vakbarátabb, azonban számomra az Android sokkal otthonosabb.
2023. nov. 10. 06:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég csajos, a képen főleg rózsaszínek tűnik, pedig a levendula alapból inkàbb lila (igaz, az is csajos).

De manapság úgyis mindenki tokot tesz rá, nem?

Elég halványak ezek a színek, ha csak a kameráknál lévő kivágásnàl látszik, akkor szerintem szinte mindegy a szín...

2023. nov. 10. 06:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A linkelt kép alapján ez egy fényes, ezüst szín, a levendulának egy nagyon világos fajtája. Mivel gondolom teszel majd rá valami tokot, pont nem is fog látszódni a telefon színe, hacsak nem átlátszó lesz a tok. Nem mondanám kifejezetten csajos színnel bírónak a telefont, nekem mondjuk a világosak nem jönnek be, én mindig a feketéket keresem.
2023. nov. 10. 06:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Így van. Első dolgom lesz tokot vásárolni rá, tok nélkül soha nem hordom a telefonomat.
2023. nov. 10. 06:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont mindegy, mert nem látszik.
2023. nov. 10. 07:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez egy nőies szín mindenképp. Nekem legalább is. Közelebb van a rózsaszínhez, mint ahhoz a lilához, amit levendula színnek mondanék. Eléggé halvány szín, nem egy erőteljes/hivalkodó darab.

Ha pedig lesz rajta tok, akkor úgy gondolom teljesen mindegy a telefon színe, úgyse látszik senkinek. (Kivéve ha átlátszó tok, de azt nem javaslom, mert hamar besárgulnak, csúnya-koszos hatást kelt, egy éven belül)

Kézben még nem fogtam, de nagyon csúszósnak tűnik a felülete videókon, csak tokban használnám.

2023. nov. 10. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én is tokban használom a jelenlegi készülékem is, és a következő készülékemet is tokban fogom használni.

2023. nov. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!