Ha tiltja valaki a számom, akkor az adott készüléket is tiltja, amiben a SIM kártya van?
Figyelt kérdés
Vagy ha rakok bele egy másik SIM-et akkor fel tudom hívni róla?2023. nov. 7. 10:28
2/8 anonim válasza:
Ha nem a szolgáltatónál tiltotta valaki a számodat, akkor csak az adott készüléken lesz tiltva.
Vagyis ha a SIM-et átteszik másik telefonba - amiben nem vagy tiltva - akkor ki fog csörögni.
Illetve ha egy másik SIM-et tesznek abba a telefonba amin tiltva van a számod, akkor sem fog kicsörögni ha az új számot hívod.
3/8 anonim válasza:
Csak az a szám van tiltva, ami a simhez tartozik.
Utána majd letiltja a másikat is, de először fel tudod hívni bérmilyen más számról.
4/8 anonim válasza:
Probáld meg rejtett számról hívni, akkor talán kicsörög, feltéve ha ez az opció eleve nincs tiltva nála. De utána már lesz ;) , sajnos ez ilyen.
5/8 anonim válasza:
Olyat is tud csinálni, hogy csak a névjegyzékében szereplő számok tudják őt elérni.
A kérdésedre a válasz egyértelműen nem.
6/8 A kérdező kommentje:
Rejtett számról nem akarom, smst akarok írni neki, hátha úgy jobban "meghallgat".
2023. nov. 7. 11:12
7/8 anonim válasza:
Ha azt csinálta, amit a 5. válaszban írtam, akkor az SMS sem fog neki megérkezni.
Nyilván oka van annak, ha valaki ilyet tesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Most teszteltem másik telefonnal, csak a számot tiltja a sima tiltás, a készüléket nem, beleraktam másik SIM kártyát és simán fel tudtam magam hívni.
2023. nov. 7. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!