Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nemrégiben találtam egy régi...

Jonigame1642 kérdése:

Nemrégiben találtam egy régi HTC u11 es telefont és amikor próbálnék rajta regisztrálni...? megjegyzések

Figyelt kérdés

Sziasztok nemrégiben találtam egy régi HTC u11 es telefont és amikor próbálnék rajta regisztrálni Mivel az adatok véletlenül vagy valahogyan vissza lettek állítva akkor valami fiók igazolását mond hogy ez az eszköz ugye visszaállítása megtörtént a folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google fiókkal amelyet korábban szinkronizált ezen az eszközön email cím vagy telefonszám én nem tudok ilyetrákattintok a nem tudja az email címet És erre kiírja hogy saját e mail cím megkeresése adja meg a telefonszámát hogy biztonsági e mail címet én is én nem egészen tudom hogy itt mit kellene most csinálni Segítsetek.

Elnézést a helyesírásért!

2023. nov. 6. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg, visszaállíthatja a gyári beállításokat. Ekkor minden törlődik a telefonról és olyan lesz, mintha most vette volna ki a dobozából.
2023. nov. 6. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:

FRP Lock van a telefonon. Csak akkor fogod tudni használni, ha belépsz abba a Google fiókba amit korábban használtak rajta.

Más Google fiókot nem fog elfogadni, csak azt az egyet amivel aktiválódott az FRP. Azt viszont neked kellene tudnod, hogy ez a fiók melyik volt.

2023. nov. 6. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!