Aki rendelt már a Telekomtól online részletfizetésre mobilt, elmondaná a menetét?
Csak annyit írnak, amennyire elolvastam az oldalukon, hogy személyi igazolvány és lakcímkártya kell hozzá. Akkor se számlakivonatot, se munkáltatóit nem kérnek, hogy igazoljam, tudnám-e fizetni a részleteket havonta? Max előleget kérhetnek, ha jól értem.
És csak kosárba teszem, megrendelem, és semmi hercehurca, hogy hitelvizsgálat, videós azonosítás stb, mint amikor áruhitelre venném?
Hát én 22 éve vagyok telekom előfizető, úgyhogy nálam biztos kicsit más mint egy új előfizetőnél. Nálam ez úgy működik hogy kosárba rakom, kiválasztom a díjcsomagot, stb. Elég sokat kell kattintgatni, elfogadni a feltételeket, stb, ugyanis 2 évre kötsz egy előfizetői szerződést és a telefonra a hitelt! Nem árt hagyni kis időt magadnak és nyugodtan végigolvasni mire kattintasz rá! Pontosan válaszd ki a díjcsomagot, telefont, stb, mert utólag nincs mód a változtatásra! Tehát úgy ne csináld, hogy 2 perc múlva kezdődik a barátok közt, addig gyorsan végigkattintgatom. Hagyj rá 15-20 percet.
Amikor végignyomkodtál mindent és készen vagy, akkor a telekom fiókodban megjelennek a "papírok". A szerződés, telefon garipapírja, stb. A rendeléseknél pedig látod az állapotát, hogy mikor küldik ki.
Az átvételnél csak az előfizető veheti át a készüléket! Nem anyuka, nem szomszéd, nem a kismacska, csak te, a személyi igazolványoddal! A futár le fogja ellenőrizni a személyi igazoványod számát.
Fitezést majd meglátod mit ajánl fel. Lehet hogy ha kell előleg, akkor a nagyobb összeget nem engedi utánvéttel a futárnál, csak online.
Köszi a részletes választ.
Na pont a kiszállítás része a necces, ugyanis előfordul, hogy munkám miatt pont küldenek valahova, és épp nem tudom átvenni. Ilyenkor gondolom szívás van. Vagy addig keres a futár, amig át nem veszem?
Jobb volna személyesen, csak 30 km-es körzetben nincs telekom üzlet nálunk, meg ahogy tudom személyesen nincsenek is olyan kedvezmények, mint online, meg a készletet is ki tudja, hogy van-e ott, ahova mennék, szóval emiatt szabadnapot is hiába csesznék el, ha kiderül, hogy nincs.
Nem kell pont személyes átvétellel kérned, hiszen van lehetőség csomagpontra (benzinkút, posta) is kérni, ekkor nem kell lesned a futárt, értesítést meg küldenek ha mehetsz érte.
Hát igen, nem minden offline telekom üzletben van minden készleten. Az úgy működik hogy ha nincs, akkor megrendelik és be kell menned mégegyszer átvenni.
Azt most nem tudom hogy van-e a weboldalon arra lehetőség hogy üzletben vedd át az online rendelt telefont... meg kell nézni hogy mit ajánl fel.
A futár nem fogja végigjárni a fél világot miattad hogy merre vagy. Ha nem vagy a címen nyom egy sikertelen kézbesítést és megy tovább. Van még 100-200 másik címe aznapra. Nekem megcsinálta a futár, hogy a környékbeli címeket kirakta és utána visszajött, de hát haver futár, szinte napona jön a céges csomagokkal is.
Kapni fogod az értesítés amelyik nap jön,. Mond meg a főnöknek hogy nem mész sehova amig át nem veszed a csomagot. Ha normális, akkor meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!