Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van normális billentyűzet...

Van normális billentyűzet iPhone-ra?

Figyelt kérdés

Androidon ott a SwiftKey, ahol a billentyűkön rajta vannak az írásjelek és hosszan nyomva előjönnek, mint az ékezetes betűk, tehát nem kell átváltani az írásjelek panelre. IPhone-ra a SwiftKey viszont nem tud ilyet, ha meg átváltok az írásjel panelre, egy kötőjel után visszavált. Gondolom ezért nem divat manapság a normális központozás...

Mindenféle hülye tiritarka, meg cirkalmas betűtípusos, meg emoji billentyűzetet találtam milliót, de használhatót nem.

Tudtok ajánlani valamit?

2023. nov. 3. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gboard...
2023. nov. 4. 05:57
 2/6 A kérdező kommentje:
A Gboard sem tudja ezt, bár az igaz, hogy legalább a jobb alsó sarokban a gombon ott van a legtöbb írásjel. Viszont ha a számsort bekapcsolom, akkor nem a QWERTZ gombok fölött, hanem rajtuk jelenik meg.
2023. nov. 4. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy Gboard, de nekem az volt a tapasztalatom vele, hogy az iOS random, totál érthetetlen okból visszavált mindig az alap, beépített billentyűzetre, ami szerintem a mobilos világ legócskább megoldása. Már másfél éve használok iPhone-t, ez a legnagyobb gondom vele és szerintem nagyon-nagyon nevetséges.
2023. nov. 4. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szóval ennek az agyon hájpolt ájfonnak még egy normális billentyűzete sincs... azta k
2023. nov. 5. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, az alap iPhone billentyűzet hihetetlenül fapados. De ugyanilyen gagyi a beépített számológép is, még a beírt műveletet sem írja ki, csak az eredményt. Szerencsére arra van normális app, de billentyűzetre nem találtam. Nekem ez elég nagy ellenérv, pedig fontolgatom, hogy tartósan iPhone-ra váltsak.
2023. nov. 5. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Billentyűzetre is lenne megoldás mint említettem, csak hát nekem rossz volt a tapasztalatom vele, lehet hogy azóta már javították, vagy csak egyéni probléma volt, egy próbát megér.
2023. nov. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!