Iphone4g vagy Samsung Galaxy S?
Előbb kérdeztem, hogy lecseréljem-e a Galaxy S-t egy Iphone 4-re. Végülis úgy döntöttem, hogy lecserélem.
Egyáltalán nem bántam meg, sőt. Ég és föld a két telefon. 2 hónapja használom az Iphone-t, mindenhol, minden körülmények közt, szinte minden funkcióját: email, internet, skype, navigáció, hálózatmanagement, VPN, szóval szinte minden és még idáig nem találtam semmi olyant ami nem működött volna, vagy lassubb lett volna mint a Samsung-on. Szóval mindenkinek ajánlom...sőt, az sem baj ha Jailbreakeled.
pl itthoni t-homeos tv-t irányítani akárhonnan állíthatok be felvételt törölhetek felvételt stb..androiddal ez nem ment.
pl itthoni t-homeos tv-t irányítani akárhonnan állíthatok be felvételt törölhetek felvételt stb..androiddal ez nem ment.
Vegyél egy távirányítót. Igazad van, az Android nem ilyen baromságokra megy rá, mint az ios.
"a jailbreak vagy mi az nekem babrálás kategóriába tartozik"
Szerencsétlen vagy már bocs.2 perc alatt meglehet csinálni és te erre sem vagy képes gratulálok ;) (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!