IOS frissítés ?!

Figyelt kérdés

Ha nem frissítettem le a 16.7.-et de már megjelent a 17.1

Mehet a 17 egyből vagy jobb ha letolom előszőr a 16.7.-et vagy mind1 ?

2023. okt. 27. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz korábbi verziókat letölteni, csak az aktuális legújabbat.

Amit a frissítésnél kiír, hogy melyiket tölti le, azzal frissítsd.

2023. okt. 28. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kívánságműsor. Vagy megeteted vele azt amivel akarják, hogy megetesd, vagy hagyod azzal ami rajta volt éppen.
2023. okt. 28. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem értitek…

Am megoldottam

Na még 1x

A 16.x verziót nem tettem rá, megjelent a 17.1 és nálam lehetet választani melyiket teszem rá a beállítások menüben…

A 17 nagyon menő… egy általam fotozót képen ha rákattintok arra a dologra saját matricát csinál belőle, amit chat-en is tudok használni 😀

2023. okt. 28. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát az aztán k.nagy fitcsőr.

én meg direkt kikapcsolok minden automata frissítési fasságot. Akkor frissítsen amikor én akarom, hogy frissítsen.

2023. okt. 28. 21:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Még mindig nem érted?

Nem frissítettem le, ránéztem a software frissítésre és ott írta, hogy le tudom feissíteni a 16.x de ha akarom a 17.1 is elérhető

Tehát én DÖNTÖTTEM, hogy most akarom, csak volt lehetőségem a 16.x és a 17.-esre is

2023. okt. 28. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit rinyálsz? nyomd rá az újabbat.
2023. okt. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!