Samsung Galaxy Flip 5 vélemény?
Ma elmentem venni telefont de az eladó le akart beszélni, végül abban állapodtunk meg,hogy alszom rá egyet.
Tényleg felhólyagzik kis időn belül az üveg a törésvonalnál?
Mennyire vagytok elégedettek?
Érdekes mert engem is le akart beszélni róla az eladó, pedig úgy tudom ha drága telefont ad el ő is kap érte pénzt. Lehet sokan visszaviszik.
Én amúgy nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem ha nem nyitogatod egy nap 50x nem lesz baja.
De ez egy idő után úgyis elveszti a varázsát, és csak akkor hajtod össze ha elrakod, onnantól kezdve könnyebb visszaírni, és megnézni 1-2 dolgot ha csuka van.
Ha sokat használod meg úgyis kinyitod.
Helyzet jelentés : Imádom,kis praktikus.Októberben vettem és végül úgy december környékén kezdtem el használni.
De!!! 2 hete már,hogy észre vettem ott ahol összecsukódik halvány zölden világít.
Koléganőmnek randa vastag csíkban megvan törve már a képernyő.
Nemtudom mi lehet ez a zöld csík de egy ilyen drága telefontól nem azt vártam, hogy fél év alatt hibás lesz.
Ne! A zöld csík pár hét alatt eltűnt.De másfél hete a semmiből 3 fehér vastag csík + 8 szines vékony.Az alsó fele zölden villog,ha kinyitom totál zöld mikor kicsit jobb és tudok írni mint most akkor is villog.Nem éri meg az árát, nem értem a samsung ezt, hogy engedheti meg magának.Azért nem viszem vissza mert nincs másik és a munkám miatt mindig kell, hogy telefon közelben legyek.
Garancia és biztosítás is van rá, meg csináltatom és majd imádkozom, hogy ne várassanak egy hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!