Új telefont vennék. Az S23 nem lenne rossz, jelenleg egy S9-em van.
Viszont nem tetszik ebben a sorozatban, hogy sokszor a kamera a zöld színeket nagyon megélénkíti. Meg úgy általában is lehetne realisztikusabb a fotó amit csinál.
A Google Pixel sorozat képei pl nagyon tetszenek mert élesebbek, színhűbbek.
Viszont tudom, hogy a Samsung Galaxy mindenben kb veri a Pixel-t.
Vegyek most S23-at, vagy várjam meg hátha az S24 jövőre jobb lesz?
A sima iPhone mindig kuka, azt nem szabad venni. 60HZ-es kijelző, kevesebb kamera stb. De én a Pro modellre gondoltam elsősorban.
Mondom ezt úgy hogy iPhone pártú vagyok.
2023. okt. 23. 15:47
12/15 anonim válasza:
10. Nincs zoomkamera és anélkül már nem vennék telefont. A kijelzője is csak 60 hz, bár ez valakit zavar, valakit nem. Bár szerintem a Samsung kijelzője összességében szebb. Plusz a Samsungnak nagyon pici a kamerakivágása ami nyilván azért van mert 3d arcfelismerés helyett ultrahangos ujjlenyomatolvasót (ami határozottan jobb az optikainál) haszál. Szerintem ez praktikusabb az arcfelismerésnél mert bármilyen helyzetben feloldható a telefon. Például ha le van téve az asztalra és csak gyorsan meg akarsz nézni valamit, nem kell felemelned a telefont és az arcodhoz emelni. Persze van ellenérv is, de én akkor is jobbnak tartom.
2023. okt. 23. 18:51
13/15 anonim válasza:
Várni igen, már beütemeztem
a Samsung S25 Ultrát.
2023. okt. 25. 19:08
14/15 anonim válasza:
S23 nagyon jó telefon,főleg hogy azt mondják hogy az s24-ek az ultrát kivéve exynos procival fognak európába jönni (lehet tévedek nem kérek érte lepontozást) az S23-ban pedig snapdragon van. Ha ez igaz akkor nem lesz túl megérős vétel,ha viszont megkapná a snapi 8gen3 procit nálunk is,akkor elképesztő telefon lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!