Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-ra milyen klasszikus...

Huntah kérdése:

Iphone-ra milyen klasszikus kétpaneles file manager létezik Total Commander helyett?

Figyelt kérdés
(mert ragaszkodnék a TC-hez, de ha jól látom, IOS-re nem létezik)

2023. okt. 23. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Én még nem láttam ilyent.

De amúgy minek is? Egy ekkora kijelzőt minek akarsz két részre osztani még? :D

2023. okt. 23. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Androidra ott a FAR on Droid, amúgy a FAR Manager jobb mint a TC winfosra is.
2023. okt. 23. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tudtam, hogy megkapom majd a hittérítést. Titkon mégis azt reméltem, hogy lesz, aki érti a kérdést.

1: Hadd legyen az én bajom, hogy minek. Ha láttál volna hasonlót, nem vihognál.

2: Mondom Iphone-ra keresek. Nem androidra, nem windowsra.

2023. okt. 25. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:

XT gépeken kezdtem a szakmát. A Norton Commanderen és a Volkov Commanderen nőttem fel. Szóval láttam már elég kétpaneles fájlkezelőt.

Az iPhone fájlrendszere és logikája nem tárja a felhasználó elég az összes fájlt. Nem ez a lényege a telefon működésének. Nem kell a felhasználónak vacakolni a fájlok másolgatásával, kiterjesztésekkel, társításokkal foglalkozni. Ezért nincs igazán jó fájlkezelő, mert nincs rá szükség. Régebben egyáltalán nem is volt iPhoneonon fájlkezelő app. Windowsos PDA-ról tértem át iPhonera 2009-ben. Akkor tényleg hiányzott néha, de hamar meg lehetett szokni.

Ha neked szükséged van komoly fájlkezelési műveletekre, akkor nem az iPhone a te készüléked. iPadra talán van - bár nem találtam. Ott megoldható az hogy kétszer nyitod meg a Fájlok appot egymás mellett.

2023. okt. 25. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké, a lényeg ebben lehet: nem az én készülékem. Sose volt, most a családba került egy, de kínlódni nekem kell vele. Értem, hogy csak néhány (kettő, de igazából csak egy) elérhető mappa van, oké, legyen az a user/, de lehet alatta további fastruktúra, szóval illene elérhetővé tenni a megszokott eszközökkel.

Andriodon sem elérhető az összes hely, mégis van rá kétpanelos commander... hát persze hogy egyszerre csak az egyik panelt látom, de rejtve ott van a másik is, így sokkal egyszerűbb használni, mint folyton lépkedni pl a hálózati hely és a telefon mappája között. ...iPad.. oké, hát asszem ezt is kihagyom.

A másik dolog, hogy a telefonon levő fotókat miért csak külön úton lehet elérni (vagy csak nem találtam meg a nyitját)... Ha nem akarok felhőt használni, akkor marad az usb kábel, hiába van helyi hálózatom. Hiába értem a rendszer alapjait, a leghülyébb alap felhasználónak szóló megoldások lekorlátoznak. Óriási gondolkodásbeli különbség ez, olyan mint amikor azt akarják megmagyarázni, hogy egérrel mindent sokkal gyorsabban lehet csinálni, na sebaj...

2023. okt. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!