Melyik üzletben érdemes iphone-t venni?
Sosem volt még iphonom, most gondolkozok egy 14 pro beszerzésén.
Az istyle és icentre boltokról kifejezetten sok rossz véleményt olvastam. Igazából elriasztott a ottani vásárlástól. Media markt? Alza? Vagy szolgáltató? Hol jó, gyors a panasz ügyintézés ha erre szükség lenne? Szervíz? Köszönöm!
2-es a hűség a díjcsomagra van, nem a készülékre.
És miket hallottál ezekról a boltokról?
Csak mert ezek a hivatalos üzletek.
Oké, az istyleban tényleg van olyan hogy 2-3 hónap mire megjön egy egyedileg összerakott gép. De egy iPhone ami ott van a polcon az ott van :D Odaadják, meg ki is szállítják 1-2 napon belül.
Ezek a hivatalos szervizek magyarországon:
Vagyis akárhol veszed, ide fognak befutni a készülékekek javításra. A mediamarkt tól is.
Az alza nem magyar cég, ki tudja hogyan intézik a javítást/garanciát.
5-ös téged is vissza kéne hívni bazd.
Az a durva, hogy a legtöbb válaszod akkora baromság, hogy még egy jót röhögni sem lehet rajta. Csak szánni lehet az ostobaságod miatt.
Köszönöm mindenkinek.
3-mas, véleményeket olvastam googlen, hogy a szervizelést szándékosan nehezítik, van, hogy ugyan úgy hibás állapotban kapja vissza az ügyfél. Nem egy ilyen van.. Sőt..
Én ha pl. itstyleba veszem meg és baja lesz , muszáj oda vinnem be? Vagy akármelyikhez vihetem?
Te melyik boltot javasolnád vásárlásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!