4gb ram elég ehhez?
A legnagyobb terhelés az maximum YouTube, tiktok, netflix, és lajtos játékok. Nagyon specifikus elvárásaim vannak és ehhez nem találok nagyobb rammal rendelkező készüléket. Ragaszkodom a min 128gb tárhelyhez, a max 160mm hosszhoz, a max 90 ezer forintos árhoz, meg még pár egyéb dologhoz. Mindent bepipáltam a keresőoldalakon és csak két készülék volt adott, ám az egyik a p40, ami nem Google kompatibilis, nekem meg ez nem kell.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez a pár dologhoz is nagyon tré lenne a 4 giga ram? Köszönöm szépen
Nem tudom, mi az a "pár egyéb dolog", amihez ragaszkodsz, de a fenti paraméterekkel én kettőnél több telefont találtam:
Ezek közül is pl a Motorola Edge 30 Neo egy elég korrekt készülék ennyiért, 8 giga rammal.
Köszönöm a válaszod!
Az egyebek között van, hogy Huawei és Xiaomi párti vagyok
A Huawei-t Trump megölte, Google szolgáltatások nélkül semmit sem ér (igen, tudom, hogy valamennyire megoldható, de pl. webes Gmailt használjon a franc telefonon).
A Xiaomi meg reklámokat nyomat és közel sincs azon a színvonalon, ahol a Huawei volt 3 évvel ezelőttig.
Motorola-t tudom javasolni én is.
Magán a rendszeren belül, a rendszerappokban van reklám a Xiaomi telefonokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!