Ez most hogy is van?! (Telenor, bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Van egy kis probléma azzal kapcsolatban, hogy október 10.én szüleim átváltottak djuice-ról, Telenor-ra. (Azon belül is a családi csomag, hogy ingyen érjük el egymást gond esetén) Ezzel még nem is lenne baj, és anya mondta hogy 900 Ft volt durván az átváltás. 3000 Ft-ot kaptam szeptember 30.án a kártyámra (így lett rajta 2889 Ft), és ma jött az SMS, hogy 600 Ft alá csökkent. Mióta volt a feltöltés, küldtem 11 SMS-t, és intéztem 2 hívást osztálytársamhoz, egy 01:37 percest, és egy 00:19-t. Ha levonjuk a 900 Ft-ot, az szűk 2000 Ft, de akkor mégis hová tűnt el 1400 Ft?! Nem hiszem hogy ilyen drága lenne az SMS + hívás, vagy tévedek?2010. okt. 18. 21:58
11/11 A kérdező kommentje:
Most néztem utána, 41 forint csúcsidőben és azon kívül is a hívás, tehát számolhatunk 3 percet (mert egyszer volt 01:37 ami 2 percnek meg egyszer 00:19 ami 1 percnek számítható), vagyis 3×41 Ft ami 123 Ft. Ez idáig ok. Akkor: "Kiszámítható költségek: percdíj = SMS-díj, amely belföldön a hívás időszakától és irányától függetlenül egységes.", tehát az SMS is 41 Ft, ha nem tévedek... 11×41 Ft = 451 Ft. Adjuk csak össze a 2-t... 123 Ft +451 Ft = 574 Ft. De akkor mégis mire vett le 1400 forintot?! Próbáltam suli után elmenni hozzájuk, de épp nem voltak ott... Azért még próbálkozok, mert ez így nem lehetséges.
2010. okt. 27. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!