Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudok küldeni és kapni...

Nem tudok küldeni és kapni smst! Miért?

Figyelt kérdés

egyenlegem jó, eddig napi 15 smst minimum váltottam, semmi baj nem volt. mi történt? memória nincs betelve, pénz van rajta. se küldeni, se fogadni nemtudok, telefonálni igen.

samsung sgh L700

2010. okt. 18. 21:57
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és a telefonszám normálisan van beirva, +3630..
2010. okt. 18. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
van -legalábbis régebben volt-valami beállítható sms központ száma valamelyik menüben. ott be kell írni valami számot
2010. okt. 18. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
most betettem másik készülékbe a kártyát, és megkaptam minden "meg nem kapott" smst. na most akkor mi ? szétnézek akkor a beállitások kozott.
2010. okt. 18. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A készülék tárolja a kimenő és bejövő smseket, nem a sim kártya. Azokat kell néha törölni, mert véges a memóriája.
2010. okt. 20. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
jo, ezaz, nezzel hulyenek.
2010. okt. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!