Az iPhone-hoz bármilyen vezeték nélküli fülhallgató jó?
Elvileg jó bármelyik bluetoothos füles.
Viszont azok nem tudnak semmi olyant amit az Airpods igen.
Gyakorlatilag valamilyen hangminőségen lejátsza a hangot, de semmi egyéb. Ezért a megajándékozottnak esetleg csalódást okozhat. Gondold át! Ha olcsó cuccot szeretnél neki lehet jobban jársz valami mással. Tokkal mondjuk.
5. Én nem értek egyet. A Pro modell az nagyon jó, de a sima hát... Vannak vele rossz tapasztalataim. Az tény hogy összességében jó minőség és van pár nagyon jó extra Apple funkció, de mi miatt vesz az ember fülhallgatót? Hát zenét hallgatni. A gond hogy egyszerűen nem szól elég jól. Nyilván sokkal jobban szól mint egy bármilyen 10 ezer forintos füles de egyszerűen nincs azon a szinten hangzásban mint egy bármilyen másik 70 ezer körüli fülhallgató. Ez valószínűleg a kialakítása miatt is van hiszen távolabb szól az ember dobhártyájától és nincs gumiharang ami összpontosítaná a hangot. Így csak szóródik. Ebből fakad hogy zajszűrés sincs és a metrón ülve elképesztően idegesítő hogy csutkára kell tekerni a hangerőt hogy elnyomja a zajt. Ez pedig már biztosan egészségtelen a fülnek. Persze sokan vannak akik nem szeretik az agybadugós megoldást mert mondjuk kényelmetlen számukra. Nekik nyilván ez egy nagyon jó füles. Mindenki másnak egy nagyon rossz vétel a véleményem szerint. A PRO az egy más kérdés.
Kérdező. Bármilyen bluetoothos fülhallgató jó bármilyen telefonhoz. Ehhez is. Arra figyelj hogy ne a legolcsóbbat vedd mert azok tényleg hulladék minőségűek. Illetve van 1-2 márka exkluzív fülhallgató ami bár átviszi a hangot de semmilyen (vagy limitált mennyiségű) extra funkció nem érhető el ha más gyártó telefonjával használod. Ilyen például a Galaxy Buds. Na azt ne vegyél iphonehoz mert direkt nem működik vele normálisan. Ez egyébként nem jellemző. Ha jbl-t, SONY-t vagy bármilyen más komolyabb gyártó fülhallgatóját veszed az 99% hogy hibátlanul fog működni. Az a kérdés hogy akinek veszed, milyen kialakítást preferál. Ha nem szereti a gumiharangosat akkor ne olyat vegyél. Ha nincs baja vele, akkor viszont elgondolkodnék egy aktív zajszűrős fülhallgatón ha már ajándékba lesz. Nem tudom hogy mennyi a max keret de de az Apple Beats Studio Buds egy egész jó fülhallgató. Nyilván megvannak az extra Apple funkciók és emellé nagyon jól szól és van aktív zajszűrés. Én csak ajánlani tudom. Nyilván nem olcsó de még mindig kb. 20 ezerrel a sima airpods alatt van és cserébe jobb (nyilván annak aki agybadugósat keres). Egyébként én 20 ezer körül húznám meg a határt mert azalatt nem nagyon van jó vezetéknélküli fülhallgató. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!