Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jogosan járnak el a telenornál...

Jogosan járnak el a telenornál, ha okt. 01-én kötött előfizetésem korlátozzák?

Figyelt kérdés

nincs 3 hete az előfizetés kezdetének, de már olyan sms-t küldtek, hogy 24 órán belül a kimenő hívásokat korlátozzák.

felhívtam őket, de értelmes választ nem kaptam..azt mondták, ha befizetek 24 órán belül 25 000 ftot, akkor nem korlátozzák le. tudomásom szerint csak akkor korlátozhatnak, ha 30 napon túli tartozásom van.

2. kérdésem, hol lehet reklamálni?(rajtuk kívül)

2010. okt. 18. 18:48
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Sehol nem tudsz reklamálni, mivel benne van az ászf-be, hogy bizonyos összegnél korlátoznak. Te sem örülnél, ha lenne egy céged, és csinálnák a számlákat, de fizetni nem fizetne senki. Ez biztosíték nekik, hogy fizetőképes vagy, és nem ingyen akarsz telefonálni. Gondolom 100 felett van a számlád 3 hét alatt, azért kaptál ilyen sms-t. Ha nem fizeted be, kötbért is rádsózzák.
2010. okt. 18. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
dehogyis! nincs 100 felett, ráadás családi csomagban vagyok, és azon kívül máshova nem is telefonálok!
2010. okt. 18. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:

az áfsz-be pedig ezt írják:

A Szolgáltató jogosult korlátozni a szolgáltatáshoz való hozzáférést, ha:

a. az Előfizető akadályozza vagy veszélyezteti a Szolgáltató hálózatának

rendeltetésszerű működését, különösen ha megfelelőségi tanúsítással nem

rendelkező vagy nem megfelelő interfésszel rendelkező végberendezést

csatlakoztatott a mobil rádiótelefon-hálózathoz;

b. az Előfizetőnek a díjtartozásról szóló felszólításban megjelölt – de legalább 30

napos – határidő elteltét követően is van esedékes díjtartozása, és a díjtartozás

megfizetésének biztosítása céljából nem adott vagyoni biztosítékot

2010. okt. 18. 19:25
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Ha semennyit nem telefonálsz, akkor a semmire nem kérnek pénzt. Máshol tartozásod esetleg? ( valamilyen szolgáltató)
2010. okt. 18. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!