Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung note 20 ultra telefon,...

Samsung note 20 ultra telefon, milyen eredetű töltési probléma lehet?

Figyelt kérdés
A probléma kezdődött azzal, hogy vezetékes fülhallgató nedvességet jelzett, kitakarítottam, kifújtam a telefon csatlakozóját, újraindítottam, ugyanúgy jelezte a problémát. Utána vezetékes töltésnél is vizet jelzett, végigjátszottam ugyanezt, másik töltővel töltött egy darabig, aztán már nem is jelzett semmilyen hibát, csak pár másodpercet töltött, aztán lekapcsolt, felváltva, mostmár nem is érzékeli ha bedugom. Utána vezeték nélküli töltővel pár napig töltött, és ugyanez történt így is töltés ki be villog a képernyőn. Mivel lehet a gond? Csatlakozó, aksi, töltésvezérlés?

2023. okt. 13. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a töltés vezérlés ment tönkre. Ezt csak szervíz tudja megcsinálni.
2023. okt. 13. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!