Mennyire szégyen manapság 60 hz-s iPhone-t venni hosszútávra?
Na ne bohockodj😂az iphone felhasználoknak,kb a 50%a azt se tudja ,hogy hány hz-es a telefonja.
“Amugy igen hatalmas nagy szégyen”
Atyám,hány éves vagy?
"Elsősorban nem is az értelmiség veszi"
Ebben amúgy igazat adok. Én azért venném, mert a hosszútávú szoftveres támogatás, a videós képességek, a design és a rendszer tetszik, csak a 60 hz bosszant ennyi pénzért, de való igaz, hogy sok analfabéts celeb is ezt veszi, mert ájfón.
Nem, miért lenne ciki? A nem Pro modellek átlagfelhasználóknak vannak, akiknek a többsége nem is igényli a magasabb képfrissítésű kijelzőt.
És igen, pontosan tudom mi a különbség, 165Hz-es monitort használok, de a Facebookon való görgetéshez, és egyéb ehhez hasonló dolgokhoz nem fontos a 120Hz-es kijelző.
"A nem Pro modellek átlagfelhasználóknak vannak, akiknek a többsége nem is igényli a magasabb képfrissítésű kijelzőt."
De, az a baj, hogy az átlag felhasználó is 120 hz-s telefont használ már, mivel androidosnál már 80 ezertől 120 hz képfrissítés van. Ez az, amit egy átlag felhasználó is észrevesz, ellenben a ProRes, RAW, A17 Pro és társaival. Az van, hogy az Apple olyan alapvető dolgokkal akarja a felhasználóit elválasztani a pro és a sima modelltől, ami amúgy egyáltalán nem pro sehol se, csak náluk. Ők úgy akarják eladni a 120 hz-t, mintha ez egy kiváltság volna, és csak a pro-k érdemlik meg, miközben ez standard akármelyik más gyártónál manapság. Tudom, ők voltak azok, akik még akkor is 250 ezret elkértek egy IPS kijelzős telefonért, amikor már az utolsó kuka gyártó is Amoled kijelzős telefont gyártott, és próbálták az Amoledet innovációként eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!