Mobidick kérdése:
MOBLTELEFON MOBILTELEFON szolgáltatók közötti híváskapcsolási gondok?
Figyelt kérdés
Járt már valaki úgy hogy a 70-es előhívó számú készüléket nem kapcsolja a 20-as elóhívószámu? (vodafon-yettel probléma).#Mobilok egymás között (nem kapcsolja a 20as a 70es előhívószámut
2023. okt. 11. 09:33
1/3 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. Sőt, amikor yetis számot hívtam simán bemondta nekem, hogy a hívásaim korlátozásra kerültek. Mondom vattafák? Aztán kiderült nem az enyém, hanem akit hívtam, de a yetinél rosszak a bemondások.
2/3 anonim válasza:
Kedvencem: yettelest hívok telekomos számról: "A hívott szám az előfizető kérésére ki lett vonva a forgalomból" .
Bármikor hívom, ezt mondja. Viszont ő tud engem hívni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettő választ. Egy kis megnyugvás, de azért a zabszemprogram beindult. A szüleim 85 évesek, pár hónap eltéréssel, és bármi előfordulhat velük. Persze, hogy nyugtalan vagyok miattuk.
2023. okt. 12. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!